Hur kommer du igång hos oss?

Oberoende av vilken gren du har i tankarna, så är det lätt att börja hos oss. Under öppettider kan du testa olika sporter, och på kurserna kommer du framåt i din hobby.

Träna hos oss

Klättring och OCR kan du komma och testa alltid när kundbetjäningen är öppen. Det är bara att fråga mera vid disken – vi hjälper dig att komma igång. Till gruppträningsklasser, där du bland annat kan träna yoga och ta hand om din kropp, bör du boka plats i bokningskalendern. När kundbetjäningen är öppen kan du komma och träna utan förpliktelser med engångsbetalning eller 10-gångerskort, och som medlem får till tillgång till alla husets tjänster ännu förmånligare.

 

 

Utrustning

Du behöver inte ha egen utrustning, sätt bar på stretchande innejumpakläder! Klätterutrustning kan du hyra hos oss, men om du är medlem och vill klättra på annan tid än kassaöppettider, så behöver du egen klätterutrustning. På OCR-banan behöver du innejumpaskor.

Med barn i rörelse

Barnen är ivriga, och ibland far de iväg på spännande rutter. Det finns dock saker, som är viktiga att ta i beaktande när barn tränar. Det finns ingen åldersgräns, men barn under 14 år skall alltid ha en vuxen med. 14-17-åringar kan träna självständigt, men ska ha skriftligt undertecknat tillstånd av sina föräldrar.

Säkerheten främst

Klättring och OCR är grenar med stora rörelsebanor, och det finns alltid en risk att falla. Därför bör man iaktta försiktighet i alla utrymmen. Undvik att röra dig under någon som klättrar, följ med vad andra gör och koncentrera dig på det du själv gör. Och fast ivern är stor som i en liten by, så undvika att springa, speciellt på boulderområdet.

Kom bara frisk

Du kommer väl själv för att träna eller för ditt barn till en klass enbart om ni är friska! Om du eller ditt barn har ens lindriga symptom, såsom snuva eller litet ont i halsen, så stannar ni väl hemma och kommer och tränar först när ni är fullt friska. På så sätt förebygger vi spridning av bakterier och virus och försäkrar oss om att det är trevligt för alla att träna. Personalen har rätt att vägra en person som har symptom tillträde att komma och träna.

Vanliga frågor

Om det ändå efter den här sidan lämnar något som du undrar, så kolla om du hittar svar på dina funderingar från vanliga frågor. Annars kan du alltid fråga direkt av oss via e-post, telefon eller fast Facebook.

Bli medlem och dra nytta av medlemsförmånerna!

Med medlemsnyckel kan du komma och träna också när kundbetjäningen är stängd. Du kan t.ex. gå på en kurs till halva priset och du får också förmåner i vår butik. Om det i familjen finns flera aktiva så är det också billigare att bli medlem. Läs närmare om medlemsförmåner:

Via kurser och klaser är det lätt att komma igång