Som medlem kan du klättra och röra på dig när du vill!

Livet är stressigt, men lyckligtvis kan du nu klättra, ninja-träna, lyfta vikter och mycket mer när du vill! Som medlem får du tillgång till våra utrymmen varje dag från morgon till kväll. Skaffa dig mer kunskap och färdigheter genom att gå våra kurser och workshopper, och gruppträningsklasser erbjuder dig både utmanande och avslappnande rörelser i din vardag!

Dörren är öppen för medlemmar från morgon till kväll

Med medlemsnyckeln kan du träna även under de tystaste timmarna utanför våra öppettider.

Med medlemsnyckel kan du använda våra utrymmen varje dag mellan 05:00 och 23:45. På så sätt blir det mycket lättare att schemalägga träning, återhämtning eller till exempel kvalitetstid tillsammans med familjen mitt i en hektisk vardag – och du slipper rusningstid!

Workshops och gruppträning ingår i paketet

Ta dig tid att ta hand om dig själv och din kropp. Delta i våra workshops för att få mer insikt och färdigheter i ämnen som intresserar dig, och på våra gruppträningsklasser får du både svettas och slappna av.

Utöver de månatliga workshops och veckovisa klasser får du även tillgång till våra kurser till rabatterat pris och du får rabatt på vår butiks produkter.

Som medlem tränar du friare och förmånligare

Det finns ett passande medlemspaket för både de om vill träna ensam och de som letar efter något roligt att göra tillsammans med familjen. Och skulle du vilja testa medlemskap först? När du deltar i någon av våra kurser, så får du 1 månads medlemskap på köpet. Fråga mera av oss!
jäsenyys 1024×576

Medlemskap

Som Wasa Ups medlem får du:
– egen nyckel med träningsmöjlighet kl 05.00–23.45.
– alla sporter och klasser
– alla kurser till halva priset
– rabatt på privatlektioner
– 10 % tilläggsförmåner på produkter i butiken
– månatliga workshoper ingår i priset.

Månadsmedlemskap 54,90 €/månad (en månads uppsägningstid)

När du blir årlig medlem (12 månader) får du ett medlemskap för 44,90 €/månad – du får två månader gratis! Dessutom 10 % rabatt för studenter (uppvisa ditt studentkort vid kassan).

wasaup kuva spider school lapsi kiipeilee

Familjemedlemskap

Ibland är det svårt att få allas tidtabeller att matcha, för att inte tala om att hitta en gemensam hobby. Hos oss kan hela familjen träna till samma månadspris!

Familjemedlemmar har samma fördelar som individuellt medlemskap, och hela familjen tränar på samma plats till en lägre kostnad. Något för alla, tillsammans och separat!

Månadsmedlemskap från 79,80 €/månad (en månads uppsägningstid)

När du blir årlig medlem (12 månader) får du ett medlemskap från 61,90 €/månad. Dessutom 10 % rabatt för studenter (uppvisa ditt studentkort vid kassan).

IMG_4015

Företags- och Team-medlemskap

Varje företag och team behöver olika saker. Därför bygger vi ett eget paket för varje kund enligt kundens behov.

På fasta turer kan hela arbetsgänget träna samtidigt. På flexibla turer kan ni fritt kommma överens om tider när gänget kan komma. Med medlemskap får allihopa träna när det bäst passar! Fråga mer av oss!

Dessa klasser ingår bland annat i medlemskapet:

Medlemskapsuppsägning eller paus

Vill du avsluta ditt medlemskap eller sätta det på paus? Det är enkelt! Fyll i och skicka det bifogade uppsägningsformuläret. Efter det, återlämna nyckeln innan medlemskapet upphör. Kom ihåg att uppsägningstiden är 1 kalendermånad.