Välkommen till Wasa Up!

Testa klättring utan tidsbokning!

Skulle det vara en bra dag idag att komma igång med en ny hobby eller göra nya erfarenheter med ett trevligt gäng? Det är enkelt att testa klättring på Wasa Up.

Du behöver inte äga utrustning eller boka tid för att komma och prova – kom in när vi har öppet och vi hjälper dig att komma igång! Se också förmåner för medlemmar samt tjänster för grupper. Välkommen på klätterväggarna!

Mångsidiga klätterrutter, kurser och klasser

Vilken din målsättning eller motivation för klättring än må vara, dela den med oss! Vi har en stark klättergemenskap, där vi hittar alla slags klättrare: de målmedvetna och de som hänger på, nybörjare och mästare, dynamiska och statiska.

Vi har månsidigt med rutter på olika nivåer, allt från lätta fyror till utmanande sjuor, både på boulder och repsidan. På våra kurser med skolade instruktörer kommer du vidare till nästa steg i klättringen och på klätterklinikerna kan du träna och finslipa tekniken i trevligt sällskap. Kom med!

På OCR-banan utmanar du dig själv och kompisarna

Söker du en ultimat mångsidig träningsform? Styrketräningssalen är inte din grej? Eller tränar du kanske redan målinriktat på OCR-banan? Kom med!

Det är lätt att pröva på OCR hos oss. Kom in när vi har öppet och bakom disken hittar du alltid någon som kan visa dig runt. Kolla också gruppträningskalendern – banan är bokad för OCR-kurser och -klasser och du är varmt välkommen med. Vi har även klasser lämpliga för mini-ninjor som är mycket populära!

Effektiv stödträning på gruppträningsklasser

Den kropp som får röra på sig är glad och mår bra; det koncentrerar vi oss på.

I funktionell träning är vårt viktigaste redskap vår egen kropp, med vars hjälp vi kan bestiga våra egna berg. Bland våra gruppträningstjänster hittar du såväl rörlighet och yoga som klättring och OCR. Kom med träna tillsammans med andra, och låt rörelsen dra dig med!

Bekanta dig med kurser och klasser

Dra nytta av medlemsförmånerna!

Med medlemsnyckel kan du komma och träna också när kundbetjäningen är stängd. Du kan t.ex. gå på en kurs till halva priset och du får också förmåner i vår butik. Om det i familjen finns flera aktiva så är det också billigare att bli medlem. Läs närmare om medlemsförmåner:

Roligt att göra för grupper och företag

Grupper, skolor och föreningar

Mångsidigt och roligt att göra utan väderreservation! Det må då vara fråga om svensexa/möhippa, födelsedagsfest eller gymnastiktimme, vi hittar ett alltid ett passligt program.

Tjänster för företag

Fredagsbullarna väck och fram med fredagsproblemen i stället! Hos oss får du mångsidiga helheter och paket för hela arbetsenheten, ett par timmars TYHY tid, eller egna fasta turer för teamen eller fast Team Building -paket!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev