500 m2 klätterväggar och eget grupputrymme

Skulle det vara en bra dag idag att börja med en ny hobby eller söka nya erfarenheter med ett trevligt gäng? Det är lätt att pröva klättring i Wasa Ups utrymmen. Tidigare erfarenhet behövs inte, och utrustning finns att hyra hos oss.

Du kan komma och testa klättring hos oss när som helst utan tidsbokning – vi hjälper dig nog att komma igång. På kurserna kommer du lätt framåt i hobbyn, och som medlem kommer du åt att röra dig ännu friare. För grupper utlovas trevlig sysselsättning tillsammans.

Finlands första OCR-inomhusträningssal

OCR eller hinderbanelöpning är en av världens snabbast växande grenar. Wasa Up har Finlands första mer omfattande inomhusträningssal – och du kan komma när som helst utan tidsbokning.

Söker du en allt igenom mångsidig och rolig träningsform, och konditionssalen känns kanske inte som rätta stället? På vår mångsidiga OCR-banan hittas en lämplig nivå för alla utövare. Ditt mål må då vara att hitta en heltäckande vardagsträning eller en spurt för bättre resultat i OCR-evenemang, svaret hittar du hos oss. För barn finns en egen, rolig Ninja-skola!

Acroyoga förenar kroppen, sinnet och människorna

Acroyoga är en omfattande, social träningsform som utmanar dig på många olika sätt. Du utvecklar färdigheter inom styrka, balans och kommunikation samtidigt som du utvecklas på ett personligt plan. Kom igång genom att delta i grundkursen och bli en del av acrofamiljen!

Acroyoga utförs tillsammans med ett par som fungerar som bas medan övriga personer agerar så kallade ”spotters”. Deras uppgift är att stötta och se till att övningarna kan utföras på ett säkert sätt. Du behöver inget eget par för att komma igång. Under lektionerna roteras paren utgående från deltagandes kunnande och tidigare erfarenhet. Träning i en liten grupp garanterar individuell handledning för alla deltagande.

Klassisk pilates stärker och rehabiliterar

Klassisk pilates hjälper dig att hitta nya muskler oberoende om du återställer kroppen efter en skada eller tränar regelbundet. Starka stödmuskler har en positiv inverkan på hela kroppen och kan förebygga idrottsskador.

Klassisk pilates stärker hela kroppen på ett effektivt sätt. Fokus läggs på kontroll, koncentration, centrering, andning, precision och smidiga övergångar mellan övningarna. Träning i små grupper möjliggör individuell och kvalitativ handledning. Vill du ha enskild träning kan du även boka en privatlektion. Kom och prova på!

Bekanta dig med kurser och timmar

Dra nytta av medlemsförmånerna!

Med medlemsnyckel kan du komma och träna också när kundbetjäningen är stängd. Du kan t.ex. gå på en kurs till halva priset och du får också förmåner i vår butik. Om det i familjen finns flera aktiva så är det också billigare att bli medlem. Läs närmare om medlemsförmåner:

Roligt att göra för grupper och företag

Grupper, skolor och föreningar

Mångsidigt och roligt att göra utan väderreservation! Det må då vara fråga om svensexa/möhippa, födelsedagsfest eller gymnastiktimme, vi hittar ett alltid ett passligt program.

Tjänster för företag

Fredagsbullarna väck och fram med fredagsproblemen i stället! Hos oss får du mångsidiga helheter och paket för hela arbetsenheten, ett par timmars TYHY tid, eller egna fasta turer för teamen eller fast Team Building -paket!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev