kids-2580992_1920
OCR

OCR Ninja School

Välkommen till Ninja världen! I Ninja skolan övar du på att bli smidig, stark, snabb och uthållig som en Ninja på ett spännande och mångsidigt sätt. Vid sista tillfället får du möjligheten att visa upp vad du lärt dig i områdena klättring, hopp, hinder/grepp, kondition, snabbhet samt ninja combo och har möjlighet att erövra ett ninja armband. Kursen har flera nivåer: läs beskrivningarna nedan! Vi ska börja Ninja School med två grupper: 7-8 och 9-10 åringar.

Pris

99 € (49,50 € familjemedlemmar*)

Nivå

Grunder

Språk

Finska eller svenska enligt deltagarna

Längd

6 x 50 min

Gruppstorlek

10

Supervisor

Merja Mettänen Ann-Sofie Kock

Andra information

*Medlemspriset gäller endast de som har ett familjemedlemskap.

Ninja nivå

Varje kurs är sex veckor lång och Ninja-kurserna är indelade i tre olika nivåer. Man har möjlighet att förtjäna ett Ninja-armband! Med armbandet är du också berättigad att använda rampen "King of the Mill". Armbandet fås då kursen avslutas med ett godkänt test. Efter avslutad kurs finns det att köpa Wasa Up Ninja -västar! Kursen är ny och därmed kan också nya nivåer lanseras. Till en början startar vi vår Ninja skola för åldersgrupperna: 7-8 och 9-10 åringar.

Level1: Orange Ninja

Vi lär oss grundläggande rörlighetsmönster och färdigheter som är livsviktigt för en Ninja: vi smyger, springer, kryper under och hoppar över, lär oss kullerbyttor, hänger i olika hinder samt att vi tränar styrka och flexibilitet.
Under vissa timmar kommer vi att göra Ninja-missions enligt träningstema! Kursen har blivit godkänt och genomfört då deltagaren har förstått och utfört de centrala delarna samt genomfört Ninja-testet. Orange Ninja -armbandet delas ut åt deltagarna då kursen avslutas.

Level 2: Grön Ninja

Vid nivå 2 fördjupar vi kunskaperna i Ninja världen. Under timmarna kommer vi att förflytta oss från hinder till hinder, vi löper, klättrar över höga hinder och lär oss att landa på ett säkert sätt. Akrobatik är viktigt för en Ninja och dessa färdigheter kommer vi att utveckla och förstärka genom olika Ninja rörelser. Vid kursens slut kommer ”eldprovet”. Klarar du det, erövrar du det gröna Ninja -armbandet!

Level 2: Blå Ninja

Beskrivningen på kommande

Du kanske också är intresserad av de här