kids-2580992_1920
OCR

Ninja School 7-8

I Ninja skolan övar du på att bli smidig, stark, snabb och uthållig – alla de färdigheter som en riktig Ninja behöver!

Varje timme har alltid ett särskilt tema som kallas Ninja Skills. De fem olika teman är: Move, Climb, Jump, Grip och Power. Under timmarna övar man på ett specifikt Ninja Skill som dessutom är indelat i tre olika svårighetsnivåer. Vid varje timme har den blivande Ninjan möjligheten att visa upp vad den lärt sig och förtjäna ett Ninja Skills klistermärke, som samlas i vårt unika Ninja Skills -pass. Via den är det lätt att följa utvecklingen, tills man en dag blir en riktig ninja! Då alla de fem olika Ninja Skills färdigheterna inom en nivå har bevisats, har Ninjan förtjänat ett Wasa Up Ninja armband!


Ninja Skills nivåkrav:

Level 1: Lätt
Första nivån är uppnådd då ninjan kan de allmänna reglerna och hur en Ninja skall uppföra sig, klarar av teamwork, är motiverad och uppvisat en skill antingen på egen hand eller via en hjälpande hand.

Level 2: Medelsvår
Nivå två kräver lite mera ansträngning. Man utvecklar sina Ninja färdigheter på egen hand och tillsammans med instruktören. Vissa hinder kan upplevas som utmanande och kräver därmed lite extra fokus.

Level 3: Krävande
Sista nivån i Ninja School är den mest utmanande. Nu är Ninjan så pass skicklig att med hjälp av instruktören, klarar den av att träna på egen hand. Här testas långsiktighet och viljan att utvecklas. Efter att ninjan klarat av Level 3, tillhör den Ninja Squad!

Nivå

Alla

Språk

Finska eller svenska beroende på deltagarna

Supervisor

Ann-Sofie Kock Amanda Örn

Mera info och krav

Timmen är för 7–8-åriga barn. Instruktören har rätt att vägra ta emot deltagare med ens lindriga flunsa-symptom. Vi rekommenderar att deltagare har besökt Wasa Up tidigare, så att regler och hur man uppför sig är bekant. Bra är också att föräldrarna i förväg bekantar sig med regler och ansvar (https://www.wasaup.fi/sv/regler-for-barn/). Regler och säkerhet går vi alltid igenom gemensamt på timmen, men på det här sättet hinner vi få ut mer glädje av timmen! Eventuella faktorer som begränsar rörelseförmågan eller påverkar medvetandet (t.ex. diabetes, epilepsi) måste diskuteras med instruktören före anmälan. Ifall man känner sig osäker och har frågor, kan man ta kontakt med ledande instruktör Andreas eller skicka epost till info@wasaup.fi före anmälan.

Du kanske också är intresserad av de här

Födelsedagsfest för barn

19 €/barn, om 6 barn eller mera (minimum pris 114€/grupp)