Effektiv träning och vårdande stödträning i grupptimmar

Den kropp som får röra på sig är glad och mår bra; det koncentrerar vi oss på. I funktionell träning är vårt viktigaste redskap vår egen kropp, med vars hjälp vi kan bestiga våra egna berg. Bland våra gruppträningstjänster hittar du såväl rörlighet och yoga som klättring och OCR. Kom med träna tillsammans med andra, och låt rörelsen dra dig med!

Klättrings- och OCR-grupper

De här hittas mycket litet i stan- nämligen klättrings- och OCR-timmar. Oberoende av vilken din målsättning än må vara, så kan vi på klättrings- och OCR-timmarna hjälpa dig att inrikta träningen så att du kan nå ditt mål. På samma gång kan du hitta en ny gemenskap, där träningen är väldigt rolig på samma gång som den är effektiv!

Utgångspunkt för rörelsen är rätt hållning

En stor del av träningsskador beror på dålig muskelbalans eller svag stödmuskulatur. Så kom med och jobba musklerna i skick! Hos oss får du en effektiv muskel- och flexibilitetsträning för hela kroppen – beroende på timmen antingen ett område i taget eller hela hoito i samma paket. Vi fäster uppmärksamhet speciellt vid teknik och hållning, för då kan vi hitta obalans i musklerna och aktivera stödmusklerna.

Stöd åt varje enskild deltagare

Hos oss håller vi storleken på grupperna på våra timmar så att alla deltagare också kan få enskild hjälp av instruktören. På så sätt vet du bättre vad just du behöver fokusera på och du får optimal nytta av rörelsen. I beskrivningen för timmen kan du hitta lämplig nivå för dig, men ofta ryms både en ivrig motionär och soffpotatis som just har börjat in i samma grupp.

Bekanta dig med gruppmotionstimmarna

På kurserna och timmarna finns begränsat antal platser. Boka därför din plats i bokningskalendern. Bekanta dig med utbudet här:

Vanliga frågor

Blev någonting ännu oklart? Om du inte hittade svar på din fråga här kan du se ifall svaret finns vid ofta frågade frågor sektionen. Dessutom är du välkommen att kontakta oss per e-post!

Hurudan utrustning behöver jag?

Oberoende av gren så är stretchande inomhusträningskläder som andas allra bäst, för i våra grenar rör vi oss i alla tänkbara riktningar. Till OCR-timmar behöver du skor för innejumpa, för timmar i studion behövs inga skor. För klättring behövs klätterskor, och dem kan du också hyra eller köpa av oss!

Kommer utövare på olika nivå till timmarna?

Ibland. En del av timmarna, t.ex klätterklinikerna, är klart nivåindelade, men många av timmarna t.ex i studion passar för alla nivåer. Timmarna formas alltid enligt deltagarnas förutsättningar, och instruktören kan visa olika alternativ ifall du inte kan göra en viss rörelse. Kurserna arrangeras huvudsakligen för olika nivåer.

Jag har problem med min kropp, kan jag komma på timmen?

Det här beror helt på gren och timme, men huvudsakligen passar våra gruppmotionstimmar för alla. I beskrivningen för timmen ser du närmare om problem inverkar på ditt deltagande. Berätta alltid om dina specifika problem för instruktören så kan han/hon ta dem i beaktande.

Finns det timmar för barn?

På OCR-banan hittar du program för mini-ninjas, på klättersidan igen för lite äldre barn. Se alla timmar och kurser, så hittar du hela utbudet!