Tehokasta treeniä ja hoivaavaa tukiliikuntaa ryhmäliikunnassa

Iloinen keho on se, joka saa liikkua. Siihen me keskitymme. Funktionaalisessa liikunnassa tärkein välineemme on oma kehomme, jonka avulla voimme valloittaa omat vuoremme. Ryhmäliikuntapalveluistamme löydät niin liikkuvuutta, joogaa, kiipeilyä kuin OCR:ää. Tule siis treenaamaan yhdessä muiden kanssa, ja anna liikkeen viedä mennessään!

Kiipeily- ja OCR-ryhmät

Näitä ei tästä kaupungista juuri löydy – nimittäin kiipeily- ja OCR-tunteja. Mikä tavoitteesi olikaan, kiipeily- ja OCR-tunneilla voimme auttaa sinua kohdistamaan treenit siten, että pääset sinne. Samalla saatat löytää itsellesi uuden yhteisön, jonka kanssa treenaaminen on paitsi tehokasta myös todella hauskaa!

Liike lähtee oikeasta asennosta

Suurin osa liikuntavammoista johtuu huonosta lihastasapainosta tai tukilihasten heikkoudesta. Tule siis mukaan työstämään ne kuntoon! Meillä saat tehokkaan lihas- ja liikkuvuustreenin koko keholle – tunnista riippuen joko alue kerrallaan tai koko hela hoito samassa paketissa. Huomiota kiinnitetään erityisesti tekniikkaan ja asentoon, koska niin löydetään lihasepätasapainot ja saadaan tukilihaksetkin töihin.

Tukea jokaiselle osallistujalle

Meillä tunnit ja kurssit pidetään aina sen kokoisissa ryhmissä, joissa kaikki osallistujat saavat myös henkilökohtaista apua ohjaajalta. Näin tiedät paremmin, mihin juuri sinun kannattaa keskittyä, ja saat varmasti liikkeestä parhaan mahdollisen hyödyn irti. Tuntikuvauksista löydät sopivan tason, mutta mahtuu usein samalle tunnille sujuvasti niin innokas kuntoilija kuin juuri liikkeelle lähtenyt sohvaperuna.

Tutustu ryhmäliikuntatunteihin

Kursseilla ja tunneilla on rajoitetusti tilaa, joten varaathan paikan varauskalenterista. Tutustu tästä valikoimaan:

Usein kysytyt kysymykset

Vieläkö jokin mietityttää? Jos vastaus ei löydy vielä näistä, voit katsoa myös kaikki usein kysytyt kysymykset. Tietysti meille voi myös aina nakata sähköpostia!

Millaiset varusteet tarvitsen?

Lajiin katsomatta parhaat treenivaatteet ovat joustavat ja hengittävät sisäliikuntavarusteet, sillä lajeissamme liikutaan lähes jokaiseen mahdolliseen suuntaan. OCR-tunneille tarvitset sisäliikuntakengät, studion tunneilla niitä ei tarvita. Kiipeilyyn tarvitset kiipeilykengät, jotka voit myös vuokrata tai ostaa meiltä!

Onko tunneilla eri tasoisia harrastajia?

Välillä. Osa tunneista, kuten kiipeilyklinikat, on selvästi jaoteltu eri tasoihin, mutta esimerkiksi monet studion tunnit soveltuvat kaikille tasoille. Tunneilla mennään aina osallistujien taidon mukaan, ja ohjaaja voi näyttää myös vaihtoehtoja, jos et voi tehdä jotian liikettä. Kurssit järjestetään jo lähtökohtaisesti tietylle taitotasolle.

Minulla on ongelmia kehoni kanssa, voinko tulla tunnille?

Tämä riippuu täysin lajista ja tunnista, mutta pääsääntöisesti ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaiken tasoisille liikkujille. Tuntikuvauksista näet tarkemmin, jos kehon ongelmat vaikuttavat osallistumiseen merkittävästi. Juttele aina ensin ohjaajan kanssa ongelmakohdistasi, jotta hän osaa ottaa ne huomioon.

Onko lapsille tunteja?

OCR-radalla löytyy menoa ja meininkiä myös minininjoille, kiipeilystä taas jo hieman vanhemmille lapsille. Katso kaikki tunnit ja kurssit, ja löydät sieltä täyden valikoiman!