Miten pääset meillä alkuun?

Mikä tahansa laji sinulla olikaan mielessäsi, meillä sen aloittaminen on helppoa. Hallin aukioloaikoina ja tunneilla voit kokeilla lajeja, ja kursseilla pääset harrastuksessa eteenpäin.

Kokeilemaan

Kiipeilyä ja OCR:ää voit kokeilla aina asiakaspalvelun ollessa avoinna. Kysy vain tiskiltä lisää – autamme sinut alkuun. Klassisen pilateksen ja acrojoogan tunneille varataan paikka varauskalenterista.

Harrastamaan

Asiakaspalvelun ollessa avoinna voit käydä kertamaksulla tai kymppikortilla, ja jäsenenä saat koko talon palvelut käyttöösi laajemmin ja edullisemmin. Yksityistunneilta saat henkilökohtaista vetoapua treeneihisi.

Lasten kanssa liikkeellä

Lapsilla intoa riittää, ja välillä jännät reitit vievät mennessään. On kuitenkin asioita, jotka lasten kanssa harrastaessa täytyy ottaa huomioon. Ikärajaa ei ole, mutta alle 15-vuotiailla tulee aina olla aikuinen mukana. 15-17-vuotiaat voivat harrastaa itsenäisesti vanhempien allekirjoittamalla luvalla.

Turvallisuus ensin

Kiipeily, OCR ja acrojooga ovat lajeja, joissa liikeradat ovat suuria ja putaminen aina mahdollista. Siksi kaikissa tiloissa tulee olla varovainen. Vältä kiipeilijöiden alta kulkemista, seuraa muita harrastajia ja keskity tekemiseen. Ja vaikka intoa olisi kuin pienessä kylässä, niin vältäthän juoksemista etenkin boulder-alueella.

Varusteet

Et tarvitse omia varusteita, kunhan laitat päälle joustavat, hengittävät sisäliikuntavaatteet! Kiipeilyvarusteet voit vuokrata meiltä, ja jos olet jäsen ja kiipeilet aukioloaikojen ulkopuolella, tarvitset omat kiipeilyvarusteet. OCR-radalla tarvitset mukaan sisäliikuntakengät.

Kootut kysymykset

Jos jokin jää vielä vaivaamaan mieltäsi tämän sivun jälkeen, niin kokeile vilkaista usein kysytyistä kysymyksistä, löytyisikö vastaus pohdintaan. Voit aina kysäistä meiltä myös suoraan sähköpostilla, puhelimella tai vaikka Facessa.

Peruskursseilta ja drop-in tunneilta on hyvä ponnistaa

Liity mukaan jäseneksi

Jäsenavaimella pääset treenaamaan myös silloin, kun asiakaspalvelu ei ole avoinna. Voit esimerkiksi osallistua kursseille puoleen hintaan, ja saat etuja myös kaupasta. Jos harrastajia löytyy perheestä useampi, jäseneksi liittyminen on myös halvempaa! Lue tarkemmin jäseneduista: