Miten pääset meillä alkuun?

Mikä tahansa laji sinulla olikaan mielessäsi, meillä sen aloittaminen on helppoa. Hallin aukioloaikoina ja tunneilla voit kokeilla lajeja, ja kursseilla pääset harrastuksessa eteenpäin.

Kokeile ja harrasta

Kiipeilyä ja OCR:ää voit kokeilla aina asiakaspalvelun ollessa avoinna. Kysy vain tiskiltä lisää – autamme sinut alkuun. Ryhmäliikuntatunneille, joilla voit muun muassa harrastaa joogaa ja huoltaa kehoasi, varataan paikka varauskalenterista. Asiakaspalvelun ollessa avoinna voit käydä kertamaksulla tai kymppikortilla, ja jäsenenä pääset treenaamaan myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Varusteet

Et tarvitse omia varusteita, kunhan laitat päälle joustavat, hengittävät sisäliikuntavaatteet! Kiipeilyvarusteet voit vuokrata meiltä, ja jos olet jäsen ja kiipeilet aukioloaikojen ulkopuolella, tarvitset omat kiipeilyvarusteet. OCR-radalla tarvitset mukaan sisäliikuntakengät.

Lasten kanssa liikkeellä

Lapsilla intoa riittää, ja välillä jännät reitit vievät mennessään. On kuitenkin asioita, jotka lasten kanssa harrastaessa täytyy ottaa huomioon. Ikärajaa ei ole, mutta alle 14-vuotiailla tulee aina olla aikuinen mukana. Jos ette ole varanneet ryhmäaikaa ja ohjaajaa, nyrkkisääntö on, että aikuisia tarvitsee olla vähintään yksi kolmea lasta kohden. 14-17-vuotiaat voivat harrastaa itsenäisesti vanhempien allekirjoittamalla luvalla.

Turvallisuus ensin

Kiipeily ja OCR ovat lajeja, joissa liikeradat ovat suuria ja putoaminen aina mahdollista. Siksi kaikissa tiloissa tulee olla varovainen. Vältä kiipeilijöiden alta kulkemista, seuraa muita harrastajia ja keskity tekemiseen. Ja vaikka intoa olisi kuin pienessä kylässä, niin vältäthän juoksemista etenkin boulderalueella.

Sairasta kotona!

Tulethan itse tai tuothan lapsesi meille vain terveenä! Jos sinulla tai lapsellasi on lieviäkään oireita, kuten nuhaa tai pientä kurkkukipua, sairastattehan kotona ja tulette vasta täysin terveinä. Näin ehkäisemme bakteerien ja virusten leviämistä ja varmistamme, että kaikkien on kiva harrastaa. Henkilökunnalla on oikeus olla päästämättä tiloihin ja tunneille henkilöä, jolla on oireita.

Kootut kysymykset

Jos jokin jää vielä vaivaamaan mieltäsi tämän sivun jälkeen, niin kokeile vilkaista usein kysytyistä kysymyksistä, löytyisikö vastaus pohdintaan. Voit aina kysäistä meiltä myös suoraan sähköpostilla, puhelimella tai vaikka Facessa.

Liity mukaan jäseneksi

Jäsenavaimella pääset treenaamaan myös silloin, kun asiakaspalvelu ei ole avoinna. Voit esimerkiksi osallistua kursseille puoleen hintaan, ja saat etuja myös kaupasta. Jos harrastajia löytyy perheestä useampi, jäseneksi liittyminen on myös halvempaa! Lue tarkemmin jäseneduista:

Kursseilta ja ryhmäliikuntatunneilta on hyvä ponnistaa