Miten pääset meillä alkuun?

Mikä tahansa laji sinulla olikaan mielessäsi, meillä sen aloittaminen on helppoa. Hallin aukioloaikoina ja drop-in tunneilla voit kokeilla lajeja, ja kursseilla pääset harrastuksessa eteenpäin.

Kokeilemaan

Kiipeilyä ja OCR:ää voit kokeilla aina asiakaspalvelun ollessa avoinna. Kysäise vain tiskiltä lisää – autamme sinut alkuun. Klassisen pilateksen ja acrojoogan drop-in tunneille tulee varata paikka varauskalenterista, mutta jos tunnilla sattuu olemaan tilaa ilman varaustakin, niin mukaan saa tietysti hypätä.

Harrastamaan

Harrasta joustavasti milloin ja miten sinulle sopii. Asiakaspalvelun ollessa avoinna voit käydä harrastamassa kertamaksulla tai kymppikortilla ilman velvoitteita tai paineita, ja jäsenenä saat koko talon palvelut käyttöösi edullisemmin. Meiltä saat myös yksityistunnit, jos kaipaat täysin henkilökohtaista vetoapua treeneihisi.

Kootut kysymykset

Olemme koostaneet yhteen pakettiin muutamia kysymyksiä, joita ihmiset meiltä usein tiedustelevat. Jos jokin jää vielä vaivaamaan mieltäsi tämän sivun jälkeen, niin kokeile vilkaista niistä, löytyisikö vastausta pohdintaan. Ja aina voit kysäistä myös meiltä suoraan sähköpostilla, puhelimella tai vaikka Facessa.

Peruskursseilta ja drop-in tunneilta on hyvä ponnistaa

Liity mukaan jäseneksi

Jäsenavaimella pääset treenaamaan myös silloin, kun asiakaspalvelu ei ole avoinna. Voit esimerkiksi osallistua kursseille puoleen hintaan, ja saat etuja myös kaupasta. Jos harrastajia löytyy perheestä useampi, jäseneksi liittyminen on myös halvempaa! Lue tarkemmin jäseneduista: