IMG_4223

Jäsenyys

Wasa Upin jäsenenä saat:
– sisäänpääsyn omalla avaimella kl 05.00–23.45
– kaikki Wasa Upin lajit ja ryhmäliikuntatunnit ilman lisämaksua
– 50 % alennus kaikista kursseista
– alennukset yksityistunneista
– 10% alennuksen kaupan tuotteista
– osallistut kuukausiworkshopeihin ilmaiseksi.

Täytä alla oleva jäsenhakemus, tai osta ensimmäinen kuukausi alennuksella verkosta, ja tule aukioloaikana tiskille noutamaan jäsenyytesi. Maksettuasi ensimmäsen kuukauden saat laskun jatkossa sähköpostilla tai e-laskusopimuksella kuukausittain. Halutessasi voit maksaa useamman kuukauden tai vaikkapa koko vuoden kerralla myös virikeseteillä paikan päälle. Tarjoamme jäsenyyden alennettuun hintaan mm. opiskelijoille ja eläkeläisille. Jäsenyys ei sisällä vuokravarusteita.

Hinta

54,90 €/kk (tai 12 kk 44,90 €/kk)

Lisätiedot

Kun otat 12 kuukauden vuosijäsenyyden, säästät 120€ vuodessa! Kuukausijäsenyydessä on yhden kuukauden irtisanomisaika.

Täytä jäsenhakemus

Täytä jäsenhakemus, ja tule aukioloaikoina tiskillä viimeistelemään jäsensopimus. Jäsenyyden ensimmäinen erä maksetaan vasta paikan päällä tiskillä. Hakemus ei velvoita sinua liittymään jäseneksi. Kuukausijäsenyys laskutetaan automaattisesti kuukausittain, ja sen voi irtisanoa milloin tahansa (1 kk irtisanomisaika) tai asettaa pakottavasta syystä myös tauolle.

Jäsenyyden laskutus

Kuukausijäsenyys laskutetaan automaattisesti kuukausittain 14 päivää etukäteen, kun ensimmäinen erä on maksettu paikan päällä tiskillä. Kuukausijäsenyyden voit irtisanoa täyttämällä ilmoituksen kuukautta ennen irtisanoutumista ja palauttamalla avaimen ennen laskun eräpäivää. Kuukausijäsenyyden ja vuosijäsenyyden voi samalla ilmoituksella asettaa pakottavasta syystä myös tauolle. Voimassaolevat jäsenehdot löydät jäsensopimuksesta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä