Jäsenyys kuva neliö

Jäsenyys

sisältää muun muassa
– sisäänpääsyn omalla avaimella myös aukioloaikojen ulkopuolella
– kaikki Wasa Upin lajit ja ryhmäliikuntatunnit ilman lisämaksua
– 50 % alennus kaikista kursseista
– alennukset yksityistunneista
– 10% alennuksen kaupan tuotteista
– vuosijäsenenä saat lisäetujen lisäksi myös 10% alennuksen kuukausimaksusta

Täytä alla oleva jäsenhakemus, ja tule aukioloaikana tiskille tutustumaan sopimukseen. Jäsenyyden ensimmäinen erä maksetaan paikan päällä tiskillä, ja jatkossa saat laskun sähköpostilla tai e-laskusopimuksella kuukausittain. Halutessasi voit maksaa useamman kuukauden tai vaikkapa koko vuoden kerralla myös virikeseteillä paikan päälle. Tarjoamme jäsenyyden alennettuun hintaan mm. opiskelijoille ja eläkeläisille. Jäsenyys ei sisällä vuokravarusteita.

Hinta

54,90 €/kk (tai 12 kk 49,90 €/kk)

Täytä jäsenhakemus

Täytä jäsenhakemus, ja tule aukioloaikoina tiskillä viimeistelemään jäsensopimus. Jäsenyyden ensimmäinen erä maksetaan vasta paikan päällä tiskillä. Hakemus ei velvoita sinua littymään jäseneksi. Kuukausijäsenyys laskutetaan automaattisesti kuukausittain, ja sen voi irtisanoa ilman irtisanomisaikaa tai asettaa pakottavasta syystä myös tauolle.

Jäsenyyden laskutus

Kuukausijäsenyys laskutetaan automaattisesti kuukausittain 14 päivää etukäteen, kun ensimmäinen erä on maksettu paikan päällä tiskillä. Kuukausijäsenyyden voit irtisanoa ilman irtisanomisaikaa täyttämällä ilmoituksen ja palauttamalla avaimen ennen laskun eräpäivää. Kuukausijäsenyyden ja vuosijäsenyyden voi samalla ilmoituksella asettaa pakottavasta syystä myös tauolle.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä