wasaup_climbing_web-2782

Perhejäsenyys

sisältää muun muassa
– ilmaisen sisäänpääsyn perheelle omalla avaimella myös aukioloaikojen ulkopuolella.
– kaikki Wasa Upin lajit ja ryhmäliikunnat, myös lastentunnit, ilman lisämaksua.
– kaikki kurssit puoleen hintaan.
– alennukset yksityistunneista
– 10 % alennus kaupan tuotteista
– vuosijäsenenä saat lisäetujen lisäksi myös 10 % alennuksen kuukausimaksusta

Täytä alla oleva jäsenhakemus, ja tule aukioloaikana tiskille tutustumaan sopimukseen. Jäsenyyden ensimmäinen erä maksetaan paikan päällä tiskillä, ja jatkossa saat laskun sähköpostilla tai e-laskusopimuksella kuukausittain. Halutessasi voit maksaa useamman kuukauden tai vaikkapa koko vuoden kerralla myös virikeseteleillä paikan päälle. Tarjoamme jäsenyyden alennettuun hintaan mm. opiskelijoille ja eläkeläisille. Jäsenyys ei sisällä vuokravarusteita.

Hinta

alkaen 68,90 €/kk (tai ilman sitoutumista alkaen 79,80 €/kk)

Hinta

Kuukausijäsenyys
54,90 €/kk ensimmäinen aikuinen
+ 24,90 €/lapsi
+ 29 €/lisäaikuinen

Vuosijäsenyys
49,90 €/kk ensimmäinen aikuinen
+ 19 €/lapsi
+ 26 €/lisäaikuinen

Täytä jäsenhakemus

Täytä jäsenhakemus, ja tule aukioloaikoina tiskillä viimeistelemään jäsensopimus. Jäsenyyden ensimmäinen erä maksetaan vasta paikan päällä tiskillä. Hakemus ei velvoita sinua littymään jäseneksi. Kuukausijäsenyys laskutetaan automaattisesti kuukausittain, ja sen voi irtisanoa ilman irtisanomisaikaa tai asettaa pakottavasta syystä myös tauolle.

Jäsenyyden laskutus

Kuukausijäsenyys laskutetaan automaattisesti kuukausittain 14 päivää etukäteen, kun ensimmäinen erä on maksettu paikan päällä tiskillä. Kuukausijäsenyyden voit irtisanoa ilman irtisanomisaikaa täyttämällä ilmoituksen ja palauttamalla avaimen ennen laskun eräpäivää. Kuukausijäsenyyden ja vuosijäsenyyden voi samalla ilmoituksella asettaa pakottavasta syystä myös tauolle.

Katso myös muut jäsenyydet