wasaup_climbing_web-2782

Perhejäsenyys

sisältää muun muassa
– ilmaisen sisäänpääsyn perheelle omalla avaimella myös aukioloaikojen ulkopuolella 05.00–23.45
– kaikki Wasa Upin lajit ja ryhmäliikuntatunnit, myös lasten tunnit, ilman lisämaksua
– kaikki kurssit puoleen hintaan
– alennukset yksityistunneista
– 10 % alennus kaupan tuotteista.

Täytä alla oleva jäsenhakemus, ja tule aukioloaikana tiskille tutustumaan sopimukseen. Jäsenyyden ensimmäinen erä maksetaan paikan päällä tiskillä, ja jatkossa saat laskun sähköpostilla tai e-laskusopimuksella kuukausittain. Halutessasi voit maksaa useamman kuukauden tai vaikkapa koko vuoden kerralla myös virikeseteleillä paikan päälle. Tarjoamme jäsenyyden alennettuun hintaan mm. opiskelijoille ja eläkeläisille. Jäsenyys ei sisällä vuokravarusteita.

Hinta

alkaen 79,80 €/kk (tai 12 kk alkaen 61,90 €/kk)

Hinnat ja lisätiedot

Kuukausijäsenyys
54,90 €/kk ensimmäinen aikuinen
+ 24,90 €/lapsi
+ 29 €/lisäaikuinen
Kuukausijäsenyydessä on yhden kuukauden irtisanomisaika.

Vuosijäsenyys
44,90 €/kk ensimmäinen aikuinen
+ 17 €/lapsi
+ 26 €/lisäaikuinen

Täytä jäsenhakemus

Täytä jäsenhakemus ja tule aukioloaikoina tiskillä viimeistelemään jäsensopimus. Jäsenyyden ensimmäinen erä maksetaan vasta paikan päällä tiskillä. Hakemus ei velvoita sinua littymään jäseneksi. Kuukausijäsenyys laskutetaan automaattisesti kuukausittain, ja sen voi irtisanoa milloin tahansa 1 kuukauden irtisanomisajalla tai asettaa pakottavasta syystä myös tauolle.


Jäsenyyden laskutus

Kuukausijäsenyys laskutetaan automaattisesti kuukausittain 14 päivää etukäteen, kun ensimmäinen erä on maksettu paikan päällä tiskillä. Kuukausijäsenyyden voit irtisanoa 1 kuukauden irtisanomisajalla täyttämällä ilmoituksen ja palauttamalla avaimen ennen laskun eräpäivää. Kuukausijäsenyyden ja vuosijäsenyyden voi samalla ilmoituksella asettaa pakottavasta syystä myös tauolle.

Katso myös muut jäsenyydet