HUOM! Alle 14-vuotias tarvitsee aina aikuisen valvojan mukaan. 14–17-vuotias voi kiipeillä tai olla OCR-radalla ilman aikuista valvojaa, mutta hän tarvitsee kirjallisen luvan huoltajaltaan.

Kokeilukäynti varusteineen

Aikuinen: 21 €
Alle 14-vuotias: 19 €

Kokeilukäynti varusteineen on hyvä vaihtoehto ensikertalaisille. Se sisältää alkuopastuksen, jonka jälkeen voit jäädä treenaamaan itsenäisesti miten pitkäksi aikaa tahansa. Voit osallistua myös ryhmäliikuntatunnille.

Kertamaksu ilman varusteita

Aikuinen: 16 €
Alle 14-vuotias: 14 €

Kertamaksu on hyvä vaihtoehto satunnaisille harrastajille, joilla on omat varusteet. Kertamaksulla voit treenata itsenäisesti miten kauan tahansa, lajiin katsomatta. Kertamaksu ei sisällä ryhmäliikuntatunteja.

Kiipeilyvarustevuokrat

Kiipeilykengät: 4 €
Kiipeilyvaljaat: 1 €
Varmistuslaite: 2 €
Mankkapussi: 1 €
Lead-köysi: 3 €

Ryhmäliikunta

Aikuinen: 21 €
Alle 14-vuotias: 19 €

Hinta sisältää yhden ryhmäliikuntatunnin, jonka jälkeen voit jäädä tiloihin harrastamaan itsenäisesti miten pitkäksi aikaa tahansa ja mitä lajia vain haluat. Ei sisällä varusteita, ellei ryhmäliikunnan tuntikuvauksessa toisin mainita.

10 kerran kortti

Aikuinen: 179 € (17,90 €/krt, sisältää varusteet)
Alle 14-vuotias: 159 € (15,90 €/krt, sisältää varusteet)

Hinta sisältää 10 käyntiä, ovat ne sitten itsenäisiä treenikertoja tai ryhmäliikuntaa. Yhdellä käynnillä voit joko treenata itsenäisesti miten kauan tahansa tai osallistua yhdelle ryhmäliikuntatunnille ja jatkaa itsenäisesti treenaamista tiloissa.

Alennukset

Opiskelija: -10 %
Eläkeläinen: -10 %

Liity jäseneksi ja harrasta edullisemmin!

Jäsenenä saat mm. oman avaimen, jolla pääset treenaamaan myös asiakaspalvelun ollessa kiinni. Pääset ryhmäliikuntatunneille ilmaiseksi, ja saat etuja mm. kursseista, yksityistunneista ja kaupan tuotteista. Lue lisää jäsenpaketeista:

Vapaa-ajan ryhmät ja yritykset

Vapaa-ajan ryhmät

Alkaen 19 €/henkilö

Hauskoja paketteja synttäreille, urheiluseuroille kuin polttareihin ja moniin muihin tilaisuuksiin! Katso vakiopaketit ja kysy meiltä lisää. Sorvaamme myös mielellämme paketista teidän näköisenne.

TYHY-palvelut

Alkaen 29 €/henkilö

Monipuolisia vaihtoehtoja aina 1,5 tunnin mittaisesta lajikokeilusta laajempiin kokonaisuuksiin, joissa yhdistetään useampia lajeja, ruokailua ja luentoja.