Jäsenenä kiipeilet ja harrastat miten haluat!

Elämä on kiireistä - onneksi harrastamaan pääsee mihin aikaan tahansa! Jäsenenä voit esimerkiksi kiipeillä, ninjailla tai kahvakuulailla tiloissamme joka päivä aamusta iltaan. Ryhmäliikuntatunnit tarjoavat niin hikistä kuin vetreyttävää liikettä arkeesi, ja kursseilla ja workshopeilla syvennät tietojasi ja taitojasi. Tsekkaa alta, mitä kaikkea Wasa Upin jäsenyyteen kuuluu.

Jäsenelle ovi on avoin aamusta iltaan

Jäsenavaimella pääset sisään treenaamaan myös hiljaisimpina tunteina aukioloaikojen ulkopuolella.

Saat käyttöösi jäsenavaimen, jolla voit käyttää tilojamme joka päivä klo 05.00–23.45. Näin treenien, palautumisen tai vaikkapa perheen yhteisen laatuajan ajoittaminen keskelle kiireistä arkea on hurjan paljon helpompaa – ja pystyt välttämään ruuhka-aikoja!

Workshopit ja ryhmäliikunta kuuluvat pakettiin

Pidä huolta itsestäsi ja kehostasi monipuolisesti. Workshopeista löydät lisää tietoa sinua kiinnostavista aiheista, ja ryhmäliikuntatunneilla pääset hikoilemaan ja vetreytymään.

Jäsenille maksuttomien säännöllisten workshopien ja viikoittaisten ryhmäliikuntatuntien lisäksi pääset myös kursseille etuhintaan. Alennusta saat myös kaupan tuotteista!

Mikä jäsenyys sopisi sinulle?

Sopiva jäsenpaketti löytyy niin itsenäisille treenaajille kuin koko perheen kanssa yhteistä tekemistä etsiville. Entä haluaisitko kokeilla jäsenyyttä ensin? Kun osallistut jollekin Wasa Upin kursseista, saat 1 kk jäsenyyden veloituksetta!
IMG_4223

Jäsenyys

Wasa Upin jäsenenä saat:
– sisäänpääsyn omalla avaimella kl 05.00–23.45
– kaikki Wasa Upin lajit samaan jäsenhintaan
– Wasa Upin teemaworkshopit sisältyvät hintaan
– 50 % alennus kaikista kursseista
– alennukset yksityistunneista
– 10 % alennuksen kaupan tuotteista

Kuukausijäsenyys 54,90 €/kk (1 kk irtisanomisaika)

Kun sitoudut vuosijäseneksi (12 kk), saat jäsenyyden hintaan 44,90 €/kk – treenaat siis ilmaiseksi 2 kuukautta. Opiskelijalle lisäksi 10 % alennus.

wasaup kuva spider school lapsi kiipeilee

Perhejäsenyys

Välillä on vaikea sovittaa kaikkien perheenjäsenten aikatauluja yhteen, saati sitten löytää yhteistä harrastusta.

Perhejäsenyyteen sisältyvät samat edut kuin yksilöjäsenyyteen, ja koko perhe treenaa samassa paikassa halvemmalla. Jokaiselle jotakin, yhdessä ja erikseen!

Kuukausijäsenyys alkaen 79,80 €/kk (1 kk irtisanomisaika)

Kun sitoudut vuosijäseneksi (12 kk), saat jäsenyyden alkaen 61,90 €/kk. Opiskelijoille lisäksi 10 % alennus.

IMG_4015

Yritys- ja tiimijäsenyydet

Jokaisen yrityksen ja tiimin tarve on erilainen. Siksi sorvaamme teille aina erikseen paketin, joka vastaa tarpeitanne. Vakiovuoroilla koko työporukka pääsee yhteisiin treeneihin. Jäsenyydellä taas koko lössi saa treenata milloin vain tahtoo. Kysy meiltä lisää!

Jäsenenä pääset ilmaiseksi muun muassa näihin ryhmäliikuntoihin:

Irtisanoutuminen tai tauko

Haluatko irtisanoa jäsenyytesi tai asettaa sen tauolle? Se on helppoa. Täytä ja lähetä oheinen lomake. Sen jälkeen palauta avain ennen jäsenyyden päättymistä. Muistathan että irtisanoutumisaika on 1 kalenterikuukausi.