Jäsenenä treenaat joustavammin ja halvemmalla

Elämä on kiireistä - onneksi harrastukset voivat olla joustavampia! Jäsenenä voit treenata tiloissamme joka päivä mihin aikaan tahansa klo 6-24 välillä. Entä haluaisitko kokeilla jäsenyyttä ensin? Kun osallistut jollekin Wasa Upin kursseista, saat 1 kk jäsenyyden veloituksetta! Kysy lisää viimeistään kurssille saapuessasi.

Treenaa miten paljon tahdot

Jäsenenä voit harrastaa kiipeilyä, OCR:ää, klassista pilatesta ja acrojoogaa miten paljon tahansa tahdotkin samaan kuukausihintaan. Kaikki tunnit kuuluvat samaan pakettiin, ja kurssitkin saat puoleen hintaan. Lisäksi saat avaimen, jolla voit harrastaa itsenäisesti myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Koko perhe mukaan harrastamaan

Välillä on vaikea sovittaa kaikkien perheenjäsenten aikatauluja yhteen, saati sitten löytää yhteistä harrastusta. Meillä jokainen perheenjäsen ei tarvitse omaa jäsenyyttä, vaan koko perhe treenaa halvemmalla samaan kuukausihintaan!

*Jäsenyys on samassa taloudessa asuville, ja se sisältää joko 1 aikuisten ja 3 lasta tai 2 aikuista ja 2 lasta. Perhejäsenyyden voi ottaa myös vain kahdelle hengelle!

Räätälöidyt sopimukset yrityksille

Jokaisen yrityksen ja tiimin tarve on erilainen. Siksi sorvaamme teille aina erikseen paketin, joka vastaa tarpeitanne.

Vakiovuoroilla koko työporukka pääsee yhteisiin treeneihin. Joustovuorolla voitte sopia vapaasti ajoista, jolloin porukka voi käydä. Jäsenyydellä taas koko lössi saa treenata milloin vain tahtoo. Kysy meiltä lisää!

Tutustu vielä lisää jäsenpaketteihin: