Kokeile OCR:ää ilman ajanvarausta!

OCR eli suomalaisittain esteratajuoksu on tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Erilaisista esteistä koottu rata haastaa mieltä ja kroppaa: tavallisiin esteisiin kuuluu korkeiden seinien yli kiipeäminen, köysissä tai renkaissa roikkuminen, ryömiminen sekä raskaiden esineiden vetäminen ja nostaminen. Meillä lajin kokeileminen on helppoa: senkus tulet paikan päälle asiakaspalvelun ollessa avoinna, ja tiskin takaa löytyy aina joku, joka on valmis esittelemään paikat!

Ylitä itsesi

OCR:n esteillä pääsee haastamaan itseään ja kokeilemaan rajojaan mitä erilaisimmilla tavoilla. Sormet alkavat usein syyhyämään jo pelkästään esteen näkemisestä, ja sitä alkaa miettimään, että selviänkö tuosta. Selviät! Ja jos et ihan ekalla, niin tiukka treeni ratkaisee ongelman. Onnistumisen kokemukset nostavat sisäisen motivaation ihan uusiin lukemiin, ja innostus ja ilo paistavat usein harrastajien naamoilta.

Arkitreeni, joka ei jätä kylmäksi

OCR on kokonaisvaltainen treeni, joka pistää koetukselle niin kropan kuin mielenkin. Moni este sisältää tiputtautumisia tai kipuamista korkealle sekä roikkumista ja hyppimistä, ja kun päälle lisätään vielä aerobinen puoli, niin koko kroppa saa todellakin liikettä. Laji tempaisee mukaansa nopeasti, mikä tekee siitä mahtavan harrastuksen niin arkiseen vaihteluun kuin intensiiviseen treenaamiseenkin.

Toughest-sertifioidut ohjaajat

Se on täysillä tai ei ollenkaan! Jos kiikarissa on Toughestit tai joku muu OCR-tapahtuma, niin tämä on oikea paikka treenata niitä varten. Meidän Toughest-sertifioiduilta ohjaajilta saat apua oikeanlaiseen harjoitteluun, tutustut muihin kisoihin tähtääviin ja saat lisävirtaa omien tavoitteiden saavuttamiseen. Tsekkaa myös yksityistunnit – ne rakennetaan täysin sinua varten!

Tekemistä minininjoille

Tämä on ihan sairaan hauskaa puuhaa kaikille pienille minininjoille, joita kiinnostaa roikkuminen, hyppiminen, kiipeileminen ja juokseminen. Ninja-koulussa opetellaan OCR:n alkeet ja edetään erilaisia taitotasoja suorittamalla. Kenestä tulee Vaasan ensimmäinen Supreme Ninja?

OCR kurssit ja tunnit

Kursseilla ja tunneilla on rajoitetusti tilaa, joten varaathan paikan varauskalenterista. Tutustu tästä valikoimaan:

Usein kysytyt kysymykset

Vieläkö jokin mietityttää? Jos vastaus ei löydy vielä näistä, voit katsoa myös kaikki usein kysytyt kysymykset. Tietysti meille voi myös aina nakata sähköpostia!

Kenelle OCR soveltuu?

OCR sopii perusterveelle ihmiselle, joka haluaa ylittää itsensä kokonaisvaltaisen liikuntamuodon parissa. OCR haastaa sekä kehon että mielen, ja yhdessä ohjaajaan kanssa pääset turvallisesti harjoittelemaan oikealla tekniikalla.

Mitä hyötyä saan tästä urheilijana?

OCR on niin monipuolinen treeni, että siitä saavat niin haastetta kuin hyötyä aktiiviharrastajat ja kilpaurheilijatkin. Laji treenaa koko kehoa ja antaa lisäksi haastetta myös mielelle, joka on urheilijalle se tärkein voimavara.

Millaiset varusteet tarvitsen?

Tässä hommassa tulee todellakin kuuma, joten joustavat ja hengittävät sisäliikuntavaatteet sopivat tähän hommaan parhaiten. Lisäksi tarvitset omat sisäliikuntakengät, ison juomapullon ja mahdollisesti myös hanskat.

Treenaan tapahtumaa varten, mitä teen?

Olet oikeassa paikassa. Toughest-sertifioitujen ohjaajien ja Toughest-treenien avulla pääset treenaamaan OCR-tapahtumia varten. Meillä on myös yksityistunteja, joiden sisältö tehdään ihan täysin liikkujan tarpeiden mukaan!