Testa OCR utan tidsbokning

OCR, hinderbanelöpning, är för närvarande en av världens snabbast växande idrottsgrenar. En bana med olika hinder utmanar både kropp och knopp. Till vanliga hinder hör att klättra över höga väggar, att hänga i rep och ringar, att krypa och att dra eller lyfta tunga föremål. Att testa grenen hos oss är lätt: det är bara att komma hit när kundbetjäningen är öppen och vid disken finns alltid någon som kan visa stället!

Övervinn dig själv

På OCR-hindren får du utmana dig själv och testa dina gränser på de mest olika sätt. Redan av att bara se hindren börjar fingrarna klia och du börjar undra om du kan klara det. Det gör du! Om inte på första gången, så med ihärdig träning så löser du problemet. Känslan av att lyckas lyfter den inre motivationen till nya nivåer och ivern och glädjen lyser i ansiktet.

Vardagsträning som inte lämnar dig kall

OCR är en heltäckande träningsform, som påfrestar såväl kropp som själ. Många hinder innehåller fall eller att ta sig högt upp, samt att hänga och hoppa, så grenen lämpar sig bäst för dig som har lederna i skick. Samtidigt bygger du upp din psykiska styrka för att kunna tackla hinder i vardagen. OCR drar dig snabbt med, vilket gör det till en härlig hobby för omväxling i vardagen som för intensiv träning.

Toughest-certifierade instruktörer

Det är för fullt eller inte alls! Om du har Toughest eller någon annan OCR-evenemang i kikaren så är Wasa Up rätta stället att träna på. Du får hjälp med rätt slags övningar av våra Toughest-certifierade instruktörer, du lär känna andra som siktar mot OCR evenemang och får draghjälp med att nå dina egna mål. Kolla också privattimmar – de byggs upp helt för dig!

Att göra för mini-ninjor

Det här är en otroligt rolig sysselsättning för alla små mini-ninjor som är intresserade av att hänga, hoppa, klättra och springa. I Ninjaskolan lär man sig grunderna för OCR, och går framåt med att avlägga olika färdighetsnivåer. Vem blir Vasas första Supreme Ninja?

OCR kurser och timmar

På kurserna och timmarna finns begränsat antal platser, så du bokar väl din plats i bokningskalendern. Bekanta dig med urvalet här:

Vanliga frågor

Blev någonting ännu oklart? Om du inte hittade svar på din fråga här kan du se ifall svaret finns vid ofta frågade frågor sektionen. Dessutom är du välkommen att kontakta oss per e-post!

Behöver jag boka tid för att testa OCR?

Svar nej. Du kan alltid komma till oss när kundbetjäningen är öppen. Där finns alltid en person som hjälper dig att komma i gång .

Hurudan utrustning behöver jag på banan?

Det lönar sig att utrustning som andas bra, för det här gör dig riktigt varm. På banan bör man alltid ha skor; om du inte har OCR-skor kan du använda vanliga innegymnastikskor.

För vilka passar OCR?

I OCR hänger man och faller mycket, så grenen frestar på lederna. Därför passar OCR för normalfriska människor som har lederna i skick. Om du är OCR-intresserad men är osäker om lederna håller lönar det sig att först skaffa grundkondition och styrka från timmar i klassisk pilates.

Kan jag träna självständigt på OCR-banan?

På OCR-banan kan du träna självständigt, fastän du inte har gått kursen. Det lönar sig ändå alltid att delta i kursen genast om OCR intresserar, för du får tips på rätt teknik och effektiv trygg träning.