Lasten Wasa Up

Vihdoinkin tekemistä, johon voivat osallistua sekä lapset että aikuiset! Ikärajaa meille ei ole, joten pienetkin lapset ovat meille lämpimästi tervetulleita. Näissä lajeissa on kuitenkin oltava ekstratarkka turvallisuudesta, juten lukaise tästä ensin, miten meillä toimitaan lasten kanssa.
wasaup_climbing_web-2802

Huolehdi turvallisuudesta

Etenkin kiipeily ja OCR ovat lajeja, joissa liikeradat ovat suuria ja pienikin lipsahdus tai erehdys voi johtaa putoamiseen ja vahingoittumiseen. Siksi kaikissa Wasa Upin harrastustiloissa tulee olla erityisen varovainen: juokseminen ja ylimääräinen huutaminen on kiellettyä. Kun kuljet boulder-alueella, katso aina myös ylös ja vältä kiipeilevien ihmisten alta kulkemista. Kierrä aina boulder-alueella oleva silta, sillä sen toisella puolella saattaa kiipeillä joku.

wasaup_climbing_web-2777

Alle 15-vuotiaat lapset

Alle 15-vuotiaat tarvitsevat aina aikuisen huoltajan mukaan harrastamaan. Lapsiryhmillä tulee aina olla riittävästi aikuisia valvojia mukana (tarkemmat ohjeet ryhmien sivuilla). Aikuisen vastuulla on huolehtia, että lapsi toimii tiloissa turvallisesti ja että lapsi on kunnolla kiinni itsevarmistavassa laitteessa ennen kiipeämistä. Alle 15-vuotias ei saa kiivetä boulderalueen keskellä olevan tatin päälle tai oleilla powerzone- ja cardioalueilla.

wasaup_climbing_web-2930

15–17-vuotiaat lapset

15–17-vuotiaat lapset voivat harrastaa sekä osallistua kursseille ja tunneille myös itsenäisesti, mutta he tarvitsevat tällöin aina huoltajan allekirjoittaman luvan, joka esitetään kassalla. Jos kyse on lapsiryhmästä, ryhmässä tulee olla aina vähintään 1 aikuinen valvoja/10 lasta. Yli 15-vuotias voi myös kiivetä boulderalueen keskellä olevan tatin päälle vihreältä alueelta sekä käyttää powerzone- ja cardioalueita.

Saatat olla kiinnostunut näistä: