IMG_3237

Företags- och teammedlemskap

Regelbunden träning håller dig frisk och håller stressen i schack! Företags- och teammedlemspaket byggs separat för varje grupps behov och mål. För att undvika ”tomgång” packar vi medlemskapen flexibelt efter behov och justerar användningen därefter. På så sätt betalar ert företag inte för något onödigt, bara för kvalitet!

Här är topp tre:

  1. Företagsmedlemskap Full. Passar organisationer som vill motivera personalen att röra på sig och erbjuda dem en flexibel och omfattande möjlighet att ta hand om sitt välbefinnande. Alla anställda inom förmånens räckvidd får fulla medlemsförmåner, som till exempel tillgång till träning med egen nyckel varje dag från 05.00 till 23.45 och deltagande i alla ledda pass. Paketet inkluderar också en gemensam friskvårds- eller introduktionstimme för hela gruppen. Vid önskemål kan paketet utökas med till exempel en gemensam kurs. Priser 5€ – 44,90€/månad beroende på antal personer.
  2. Företagsmedlemskap Lite. Passar organisationer som vill erbjuda en flexibel och uppmuntrande möjlighet att röra på sig. Anställda inom förmånens räckvidd har tillgång till träning under öppettider med vissa begränsningar. Priser 3€ – 34,90€/månad per person.
  3. Standardpass. Passar medelstora och stora organisationer som vill erbjuda personalen omfattande olika motionsmöjligheter. Beräknat pris per pass 1,5€ – 10,50€/person. Standardpassen börjar med en 2 månaders provperiod, under vilken användningsgraden mäts och därmed det slutliga priset per pass som företaget betalar.

Priserna beror på paketets innehåll och antal personer. Fråga mer om företagsförsäljning. Produkternas mervärdesskattesats är 10% och de görs med ett års avtal.

Kontakta företagsförsäljningen så väcker vi gruppen att röra på sig tillsammans!

johannes@wasaup.fi
050 543 3947

Se också andra medlemspaket