WUP17

TYKY-klättring

På våra klätterväggar finns rutter och möjligheter för klättrare på alla nivåer. Det är lätt att komma igång, för de lättaste väggarna är som branta uppförsbackar med stora grepp. I gruppklättringsutrymmet finns högre, automatsäkrade rutter, där en apparat sköter säkrandet, och lägre boulderrutter med en tjock madrass under, där man klättrar utan sele.

Höjder gör ofta människor spända, och det är tillåtet att bli litet spänd, kanske till och med önskvärt för då tar man säkerheten på allvar. Man behöver aldrig klättra högre än man vågar, och det lägsta rutterna är 2-3 m höga. Varje grupp instrueras av en av Wasa Up certifierad instruktör, med vars hjälp alla klättrare kan hitta rätt svårighetnivå. Slutresultatet är ett roligt träningstillfälle med arbetsvännerna och många tillfällen att lyckas tillsammans.

Se nedan vilka tilläggstjänster du kan lägga till det här paketet!

Pris

29 €/pers, min. 174€ (ink.moms 10%)

Nivå

Enligt grupp

Språk

Finska, svenska eller engelska enligt deltagarna

Innehåll

Ca 1,5 h ledd klättring i eget grupputrymme. Deltagarna kan efteråt fritt bli kvar och klättra i centret såvida kundbetjäningen är öppen. I priset ingår klätterutrustning och skor. Vi kan bygga ihop ett paket för en tight grupp på några personer upp till en helhet på tiotals deltagare.

Lägg också till i paketet:

Är du beredd att lämna fredagsbullarna i butiken?

Ta kontakt med nedanstående blankett och begärr offert av oss!