WUP17

TYKY-kiipeily

Kiipeilyseiniltämme löytyy reittejä ja mahdollisuuksia kaiken tasoisille liikkujille. Et tarvitse minkäänlaista urheilutaustaa päästäksesi alkuun, sillä helpoimmat seinät ovat jyrkkiä ylämäkiä isoilla otteilla. Ryhmäkiipeilyalueella on korkeampia, automaattivarmisteisia reittejä, joissa kone hoitaa varmistamisen, sekä matalampia boulderreittejä, joita kiivetään ilman valjaita paksun patjan yllä.

Korkeus jännittää usein ihmisiä, ja se on täysin sallittua ja jopa toivottavaa: jännittävä ihminen ottaa turvallisuuden tosissaan. Kiivetä ei tarvitse korkeammalle kuin uskaltaa, ja matalimmat reitit ovat maan tasolla. Jokaisen ryhmän ohjaa Wasa Upin sertifioitu ohjaaja, jonka avulla kaikki löytävät oikean haastetaso itselleen. Lopputuloksena on hauskat treenit ja paljon onnistumisia yhdessä työkavereiden kanssa.

Katso alempaa, mitä lisäpalveluita voit tähän pakettiin yhdistää!

Hinta

29 €/hlö, min 174€ (alv 0%)

Taso

Ryhmän mukaan

Kieli

Suomi, ruotsi ja/tai englanti osallistujien mukaan

Kesto

1,5h

Noin 1,5 h ohjattua kiipeilyä omassa ryhmätilassa. Osallistujat voivat tämän jälkeen jäädä vapaasti kiipeilemään keskukseen, jos asiakaspalvelu on avoinna. Hinta sisältää kiipeilyvarusteet ja -kengät. Voimme rakentaa paketin niin muutaman hengen tiiviille ryhmille kuin kymmenien osallistujien kokonaisuuksillekin.

Yhdistä pakettiin myös:

Oletko valmis jättämään perjantaipullat kauppaan?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä meiltä tarjousta!