WUP13

Team Building -kiipeily

Trust the Team!

Kiipeilyllinen Trust the Team on ongelmanratkonta- ja luottamusharjoitus, jossa tiimit kiipeävät reittejä turvallisesti yhdessä ja toisiaan varmistaen ylös saakka. Harjoitus korostaa sitä, että jokaisella tiimin jäsenellä on tiimissä tärkeä rooli: ilman varmistajaa kiipeilijä ei edes pääsisi korkealle ilman vaaraa hengenvaarallisesta tippumisesta.

Harjoitus kehittää erityisesti viestintää, yhteistyökykyä sekä luottamusta uudessa tilanteessa. Oma keho annetaan kirjaimellisesti tiimin muiden jäsenten käsiin, sillä aina jonkun kiivetessä toinen varmistaa. Lisäksi kaikki saavat tärkeän roolin, vaikka kiivetä ei haluaisikaan. Harjoituksen vetää sertifioitu kiipeilykouluttaja, ja se on täysin turvallinen, vaikkakin hiuksianostattava. Osa tiimeistä on jatkanut jopa varsinaiseen kiipeilykurssiin asti!

Hinta

+9 €/hlö

Kieli

Suomi, ruotsi ja/tai englanti osallistujien mukaan

Team Building -lisäpalvelu tuo TYKY-paketteihin noin 30 minuuttia lisää, eli esimerkiksi 1,5 h TYKY-kiipeily tiiminrakennuksen kanssa on yhteensä 2 h pitkä. Voimme rakentaa paketin niin muutaman hengen tiiviille ryhmille kuin kymmenien osallistujien kokonaisuuksillekin.

Yhdistä tämä lisäpalvelu näihin paketteihin:

Oletko valmis jättämän perjantaipullat kauppaan?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous!