wasaup_climbing_web-2826

TYKY-päivä

Tässä TYKY-päivässä on kaikille mielekästä tekemistä! Voitte keskittyä vain yhteen lajiin tai ottaa päivään mukaan vaikka kaikki neljä lajia: kiipeily, OCR, acrojooga ja klassinen pilates. Jokaisen ryhmän ohjaavat Wasa Upin sertifioidut ohjaajat, joiden avulla oikea haastetaso löytyy vaikka jokaiselle osallistujalle erikseen.

TYKY-päivään voi yhdistää helposti myös erilaisia workshopeja, tustumista kiipeilykeskuksen kulisseihin ja tiiminrakennusta. Näin saadaan luotua myös paletti, josta jokainen työntekijä voi valita ne osa-alueet, jotka häntä kiinnostavat. Lopputuloksena on huikea päivä ja paljon onnistumisia yhdessä työkavereiden kanssa.

Yhteistyökumppaneidemme ansiosta voitte sisällyttää päiväänne myös kahvit, ruokailut ja saunan – ja parhaimmillaan kulkupelit voi jättää koko päiväksi parkkiin, sillä hela hoito löytyy samasta kiinteistöstä. Katso alempaa lisää siitä, millaisista palikoista TYKY-paketti voidaan rakentaa!

Hinta

Kysy tarjous

Kieli

Suomi, ruotsi ja/tai englanti osallistujien mukaan

Lisätiedot

Lopullinen hinta ja aikataulu riippuvat täysin paketin sisällöstä ja osallistujien määrästä. Voimme rakentaa paketin niin muutaman hengen tiiviille ryhmille kuin kymmenien osallistujien kokonaisuuksillekin.

Koosta TYKY-päiväsi näistä palveluista:

Oletko valmis jättämään perjantaipullat kauppaan?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä meiltä tarjous!