wasaup_climbing_web-2826

TYKY-päivä

Tässä TYKY-päivässä on kaikille mielekästä tekemistä! Voitte keskittyä vain yhteen lajiin tai ottaa päivään mukaan vaikka kaikki neljä lajia: kiipeily, OCR, acrojooga ja klassinen pilates. Jokaisen ryhmän ohjaavat Wasa Upin sertifioidut ohjaajat, joiden avulla oikea haastetaso löytyy vaikka jokaiselle osallistujalle erikseen.

TYKY-päivään voi yhdistää helposti myös erilaisia workshopeja, tustumista kiipeilykeskuksen kulisseihin ja tiiminrakennusta. Näin saadaan luotua myös paletti, josta jokainen työntekijä voi valita ne osa-alueet, jotka häntä kiinnostavat. Lopputuloksena on huikea päivä ja paljon onnistumisia yhdessä työkavereiden kanssa.

Yhteistyökumppaneidemme ansiosta voitte sisällyttää päiväänne myös kahvit, ruokailut ja saunan – ja parhaimmillaan kulkupelit voi jättää koko päiväksi parkkiin, sillä hela hoito löytyy samasta kiinteistöstä. Katso alempaa lisää siitä, millaisista palikoista TYKY-paketti voidaan rakentaa!

Hinta

Kysy tarjous

Kieli

Suomi, ruotsi ja/tai englanti osallistujien mukaan

Lisätiedot

Lopullinen hinta ja aikataulu riippuvat täysin paketin sisällöstä ja osallistujien määrästä. Voimme rakentaa paketin niin muutaman hengen tiiviille ryhmille kuin kymmenien osallistujien kokonaisuuksillekin.

Varaukset ja kysymykset:

Johannes@wasaup.fi
050 543 3947

Koosta TYKY-päiväsi näistä palveluista: