IMG_6373

Luennot ja workshopit

Wasa Up järjestää 2024 seuraavat luennot ja workshopit jäsenilleen. Luentoja ja workshoppeja voi tilata myös tyky- ja tyhypäiville! Lisätietoja sekä tarkemmat ajankohdan löydät varauskalenterista.

24.2. ”Keho tutuksi: omituisimmat kiipeilyliikkeet”, Johannes Sumuvuori (UIAA/SKIL KO). Mihin sitä ihminen pystyykään? Nyt on lupa nauraa. Kiipeilyn erikoisimmat tekniikat kehittävät mieltä, koordinatio-, ja luovaa ongelmanratkaisukykyä!

16.3. ”Rohkeutta huipulta: korkeanpaikanjännityksen hallinta”, Johannes Sumuvuori (UIAA/SKIL KO). Workshopilla kohdataan pelkoja ja opitaan käytännössä työkaluja korkeanpaikanjännitykseen hallintaan. Samat opit ovat keskeisiä kaikkien pelkojen kohtaamisessa.

11.4. ”Kalliokiipeily: Mitä? Missä? Miten?”, yhteistyössä High Sport Ry, Sami Järvimäki (Sert. RCI). Lähde matkalle kalliokiipeilyn maailmaan. Kiehtova tietopaketti, upeita kuvia, ja tärkeitä vinkkejä seikkailunhaluisille.

20.4. ”Ryhdin anatomia”, yhteistyössä Funqtio, Andreas Närvä (koulutettu hieroja erikoistumisalueena nivelten liikkuvuus, FISAF/EA/APT PT). Tässä workshopissa opit anatomian perusteet ja käytännön harjoitukset ryhdin parantamiseksi. Hyvä ryhti edistää hyvinvointia ja vähentää tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

25.5. ”Ulkoboulderointi: Mitä? Missä? Miten?”, vetäjä(t) varmistuvat myöhemmin. Tiesitkö, että Vaasa on Suomen parhaita kiipeilyalueita? Luento-osa sisältää johdatuksen ulkokiipeilyyn Vaasan alueella, ja sokerina pohjalla valmistavia käytännönharjoituksia sisällä. Ulkoboulderointitunnit löydät ryhmäliikuntatuntien sivuilta.

21.9. ”Keskittymiskyky”, Johannes Sumuvuori (UIAA/SKIL KO). Keskittymiskyky on kiipeilyssä oleellista, ja kiipeily- ja urheiluvalmennuksen metodeilla onkin paljon annettavaa keskittymiskyvyn parantamiseen myös muilla elämän alueilla. Workshopissa opit parantamaan keskittymiskykyäsi käytännön harjoitusten ja tekniikoiden avulla.

19.10. ”Vapaapainoharjoittelun alkeet”, Andreas Närvä (FISAF/EA/APT PT). Vapaapainoharjoittelu on kokonaisvaltaisempaa, edistää toiminnallista voimaa, ja parantaa kehonhallintaa. Workshopissa opit oikeat tekniikat ja harjoitukset turvalliseen ja tehokkaaseen treeniin.

Marraskuu, päivä varmistuu myöhemmin. “Tavoitteiden asettaminen”, Marjo Keturi. Epämääräiset unelmat konkreettisiksi päämääriksi! Opi asettamaan saavutettavia tavoitteita ja luomaan strategioita niihin pääsemiseksi.

Joulukuu, päivä varmistuu myöhemmin. ”Jääkiipeily: Mitä? Missä? Miten?”, yhteistyössä High Sport Ry, Sami Järvimäki (UIAA/SKIL RCI). Tutustu jääkiipeilyn haastavaan ja jännittävään maailmaan lämpöisestä ja turvallisesta tuolista käsin. Tutustut samalla välineisiin, kokeilumahdollisuuksiin, ja upeisiin jääkiipeilypaikkoihin.

Hinta

21-29€ / hlö pituudesta riippuen. Jäsenille ilmainen.

Kesto

1 - 1,5h

Toistuvuus

Kuukausittain

Ryhmäkoko

6-20

Varaukset

Katso tarkemmat lisätiedot ja varaa paikka alta tai siirtymällä varauskalenteriin.