wasaup_climbing_web-2826

TYKY-dag

På den här TYKY-dagen hittar alla något som faller i smaken! Ni kan koncentrera er på bara en gren eller fast alla tjänster dagens lopp: klättring, OCR eller valfri gruppmotionstimme. Alla grupper instrueras av en av Wasa Up certifierad instruktör, med vars hjälp alla deltagare enskilt kan få träning på rätt nivå.

I TYKY-dagen kan man också lägga in olika workshoppar, teambuilding och att se klättercentret bakomkulisserna. På så vis kan man skapa en palett, där varje deltagare själv kan välja de delområden intresserar. Slutresultatet är en enorm upplevelse, svettig träning och många tillfällen att lyckas tillsammans med arbetskompisarna och många tillfällen att lyckas tillsammans med arbetsvännerna.

Tack vare våra samarbetspartners kan ni lägga till också kaffe, mat och bastu – och bekvämt nog så kan fordonen stå parkerade hela dagen, för hela hoito hittas i samma fastighet! Se mera nedan av hurudana bitar TKY-dagen kan byggas upp!

Pris

Begär offert

Språk

Finska, svenska eller engelska enligt deltagarna

Slutligt pris och tidtabell beror helt på innehållet i paketet och antalet deltagare. Vi kan bygga ihop ett paket såväl för en tight grupp på några personer som upp till en helhet på tiotals deltagare.

Sätt ihop din TYKY-dag av följande tjänster:

Är du beredd att lämna fredagsbullarna i butiken?

Ta kontakt med nedanstående blankett och begärr offert av oss!