TYKY-paletti (2)

TYKY-palett: passar alla!

TYKY-paletten är ett enkelt sätt att erbjuda aktiviteter som passar alla. Paletterna är populära när gruppen inkluderar personer med varierande konditionsnivåer och olika behov. Vissa gillar höjder, andra föredrar att träna närmare marken, vissa tycker om högtempoaktiviteter, medan andra föredrar lugnare motion.

Paletten kan också beskrivas som en ”träningsbuffé”. Du kan kombinera valfritt antal aktiviteter, varifrån deltagarna på plats kan välja det som passar dem bäst. I paletten är alla timme organiserade som drop-in-klasser, så att det är enkelt för alla att hitta precis de rätta aktiviteterna för dem, oavsett om de vill delta i bara en aktivitet eller prova på allt. Paletten är också enkel för arrangören, eftersom allt du behöver bestämma i förväg är antalet deltagare och de aktiviteter som ska erbjudas på paletten. Om du har en stram budget kan du också boka parallella Tyky-enkelt-klasser för deltagarna, men i det fallet behöver vi antalet deltagare för varje pass i förväg.

Varje grupp instrueras av Wasa Ups certifierade instruktörer, vilket säkerställer att alla hittar rätt utmaningsnivå. Slutresultatet är en rolig träning på rätt nivå! Vi kan skapa paket för både små, tätt sammansvetsade grupper och större grupper med dussintals deltagare.

Se nedan för de mest populära aktiviteterna i paletten.

Pris

Från 38 €/pers.

Språk

Finska, svenska eller engelska enligt deltagarna

Längd

Längd i allmänhet 2-3 h beroende på antalet deltagare och grenar. Bokgning även utanför öppettider

Gruppstorlek

6-70, grupper över 70 personer som en del av tyky-dagar.

mer information

Med bokning varje dag kl. 05-23.45. Priset inkluderar instruktörer, utrustning och utrustning. Pris enligt antal grenar:
– 2 grenar: 38 €/person
– 3 grenar: 47 €/person
– 4 grenar: 56 €/person

Lägg till i paketet:

Är du beredd att lämna fredagsbullarna i butiken?

Ta kontakt med nedanstående blankett och begärr offert av oss!