TYKY-paletti (2)

TYKY-paletti: sopii kaikille!

TYKY-paletti on helppo tapa tarjota kaikille sopivaa tekemistä. Paletit ovat suosittuja kun osallistujien joukossa on paljon erikuntoisia ihmisiä erilaisine tarpeineen. Joku tykkää korkeista paikoista, joku tykkää jumpata lähempänä maata, joku tykkää sähäkästä toiminnasta, joku tykkää rauhallisemmasta liikunnasta.

Palettia voisi kuvailla myös liikuntabuffaksi. Voitte yhdistää haluamanne määrän lajeja, joista osallistujat voivat valita paikanpäällä itselleen sopivat. Paletissa kaikki tunnit järjestetään drop-in tunteina niin, että jokaisen on helppo löytää juuri itselleen mielekästä tekemistä juuri sopivassa määrin – osallistumalla vaikka vain yhteen lajiin tai kaikkeen mahdolliseen. Paletti on myös tilaajalle helppo, sillä teidän tarvitsee etukäteen päättää vain osallistujamäärä ja paletilla tarjottavat lajit. Mikäli budjetti on kuitenkin tiukalla, voitte toki myös varata osallistujille rinnakkaiset Simppeli-tyky tunnit, mutta silloin tarvitsemme ennakkoon kuhunkiin tuntiin osallistuvien määrät.

Jokaisen ryhmän ohjaavat Wasa Upin sertifioidut ohjaajat, joiden avulla oikea haastetaso löytyy vaikka jokaiselle osallistujalle erikseen. Lopputuloksena on hauskat treenit ja paljon onnistumisia yhdessä työkavereiden kanssa! Voimme rakentaa paketin niin muutaman hengen tiiviille ryhmille kuin kymmenien osallistujien kokonaisuuksillekin.

Katso alempaa paletin suosituimmat lajit.

Hinta

alkaen 38 €/hlö

Kieli

Suomi, ruotsi ja/tai englanti osallistujien mukaan

Kesto

Kesto yleensä 2-3 h riippuen osallistujien ja lajien määrästä, myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Ryhmäkoko

6-70, yli 70 hengen ryhmät osana tyky-päiväpaketteja.

Lisätietoja

Ajanvarauksella joka päivä 05-23.45. Hinta sisältää ohjaajat, välineet ja varusteet. Hinta määräytyy lajimäärän mukaan:
– 2 lajia: 38 €/hlö
– 3 lajia: 47 €/hlö
– 4 lajia: 56 €/hlö

Sisällytä pakettiin:

Oletko valmis jättämään perjantaipullat kauppaan?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä meiltä tarjous!