Situationen i Vasaområdet har lättat enormt, vilket är fantastiskt! Bra jobbat alla! Men ännu kan vi inte andas ut, eftersom myndigheternas rekommendationer gäller till slutet av november, dvs litet över en månad med fortsatta begränsningar.

Här är de senaste sakerna du behöver veta när du besöker oss:

1. Vi begränsar antalet kunder i klättrings- och OCR-utrymmena.

Vi tar in 20 kunder samtidigt fram till 30.11. På sidan Läget just NU hittar du en räknare, som vi uppdaterar i realtid när kundtjänst är öppen. På samma sida kan du också boka en plats på om du vill försäkra dig att du ryms in.

2. Smågruppstimmar på Wasa Up, online-timmar på nätet

Vi begränsar också kurser och timmer som hålls i våra lokaler fram till 30 november. Vi erbjuder några smågrupptimmer för 4-6 personer och privattimmer för 1-3 personer när läget tillåter. Vi ordnar också några timmer online. Se uppdaterat schema och boka din plats i kalendern.

3. Följ läget dag för dag på våra webbsidor

På sidan Läget just NU hitar du den nyaste Covid-19-relaterade informationen och vad som händer på Wasa Up just nu. Vi kommer också att publicera de senaste uppdateringarna på sociala medier samt per e-post till medlemmarna.

4. Vill du stöda oss? Skaffa en sponsorrutt åt dig själv eller ge en namnrutt som  gåva!

Tyvärr ser det ut som att vårens händelser upprepas och inget slut finns i sikte. Hjälp oss att vara säkra på att Vasa har ett klättringscenter också i framtiden – vi hoppar i taket av glädje och lycka för också minsta stöd!

För tillfället kan du stöda oss genom att köpa sponsorrutt på våra klätterväggar åt dig själv eller någon annan som en gåva . Du får ditt namn i början av en rutt och det blir kvar där minst 3 månader tills rutten byts ut. Om du köper den som present, skriv det namn som ska visas på väggen i extra info-fältet ”tilauksen lisätieto/order extra info”, när du betalar. Om du vill stödja oss anonymt, vänligen skriv också det i extra info.

Se mer på vår webshop! Du kan också skicka e-post till info@wasaup.fi.