Tilanne Vaasan alueella on helpottanut massiivisesti, mikä on mahtavaa! Hyvä kaikki! Vielä ei kuitenkaan päästä huokaisemaan helpotuksesta, sillä viranomaisten antamat suositukset jatkuvat vielä marraskuun loppuun saakka. Eli reilu kuukausi vielä jatketaan näillä.

Tässä uusimmat jutut, jotka sinun tulee tietää meillä käydessäsi:

1. Rajoitamme asiakasmäärää OCR- ja kiipeilyalueella edelleen

Otamme sisään 20 asiakasta kerrallaan 30.11. saakka. Sivulta Tilanne juuri NYT löydät kävijälaskurin, jota päivitämme reaaliaikaisesti asiakaspalvelun ollessa avoinna. Samalta sivulta voit myös varata paikan, jos haluat varmistaa, että mahdut mukaan juuri haluamaasi aikaan.

2. Pienryhmätunteja Wasa Upilla, online-tunteja verkossa

Rajoitamme myös tiloissamme järjestettäviä kursseja ja tunteja 30.11. saakka. Palautamme kalenteriin tunteja 4-6 hengelle sekä yksityistunteja 1-3 hengelle aina tilanteen salliessa. Järjestämme edelleen tunteja myös online-tunteina. Katso päivitetty aikataulu ja varaa paikkasi kalenterista.

3. Seuraa uusinta tilannetta verkkosivuiltamme

Sivulta Tilanne juuri NYT löydät aina tuoreimmat tiedot siitä, mitä meillä juuri nyt pandemian suhteen tapahtuu. Sitä kannattaa siis seurata! Päivitämme tuoreimmat jutut tietysti myös someen sekä jäsenille sähköpostitiedotteena.

4. Haluatko tukea meitä? Hanki nimikkoreitti itselle tai lahjaksi!

Nyt on jo hieman helpompi hengittää, mutta valitettavasti kevään tapahtumat näyttävät olevan toistumassa, eikä loppua näy. Auta meitä varmistamaan, että Vaasassa on kiipeilykeskus jatkossakin – olemme sykkyrällä ilosta ja onnesta kaikesta pienestäkin tuesta! Tällä hetkellä voit tukea meitä ostamalla itsellesi tai lahjaksi oman nimikkoreitin kiipeilyseiniltämme.

Saat haluamasi nimen uuden reitin lähtöotteille, ja se pysyy seinällä vähintään 3 kuukautta kunnes reitti vaihdetaan. Jos ostat tuen lahjaksi, kirjoita haluamasi nimi ”Tilauksen lisätieto” kenttään siirtyessäsi maksamaan. Jos haluat tukea toimintaamme, mutta et halua nimeäsi julki, kerrothan siitä lisätiedoissa.

Katso lisää verkkokaupasta! Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@wasaup.fi.