Tämänhetkiset toimenpiteet

  • Pidetään maskia aina kun mahdollista. Esim. urheilusuorituksen ajaksi sen voi laskea alas jos hapensaanti sitä vaati. Jos oma maski on unohtunut, tiskiltä saa sellaisen aukioloaikoina.
  • Pidetään turvaetäisyys muihin. Tämän vuoksi tuntien ja kurssien osallistujamääriä rajoitetaan, osallistujamäärät näkyvät varausjärjestelmässämme.
  • Turvaetäisyyden vuoksi otamme halliin samasta syystä vain 40 kerrallaan, vaikka 500m2 halliin mahtuisi enemmänkin. Kuitenkin, varmistaaksesi sisäänpääsyn, tarkistathan tältä sivulta hallin tämänhetkisen käyttäjämäärän tai soitat meille. Laskuri päivittyy noin 5 minuutin viivellä.
  • Olemme laajentaneet aukioloaikojamme. 17-19.00 välinen aika on meillä kiireisin, joten kannattaa suosia muita aikoja mahdollisuuksien mukaan.

Asiakkaita tiloissamme juuri nyt:

Tätä kävijäseurantatilastoa päivitetään reaaliaikaisesti asiakaspalvelumme ollessa avoinna.

Jotta tuntisimme kaikki olomme turvalliseksi:

Rajoitamme ryhmäliikuntaa

Järjestämme kurssit ja tunnit aina tilanteen mukaan. Katso päivitetty tilanne varauskalenterista!

Suosittelemme käyttämään maskia

Suosittelemme vahvasti käyttämään maskia tiloissamme aina, kun se ei estä riittävää hapensaantia treenin aikana. Kertakäyttöisiä maskeja voit ostaa myös kassaltamme omakustannehintaan.

Pysy kotona, jos sinulla on oireita

Jääthän kotiin sairastamaan, jos sinulla on pieniäkin flunssan oireita. Henkilökunnalla on oikeus käännyttää pois henkilö, jolla on oireita.

Huolehdi riittävästä turvavälistä

Pidä muihin turvallinen 1-2 m väli aina kun se vain on mahdollista. Muista maski, jos turvaväli ei ole mahdollinen.

Huolehdi yleisestä hygieniasta

Pese ja desinfioi kätesi huolellisesti meille saapuessasi ja aina tarpeen mukaan tiloissamme ollessasi. Ethän myöskään yski tai aivastele vapaasti ilmaan tai käteesi.