Lue tiedote suomeksi: Pysymme auki ja siirrämme ryhmät verkkoon

Read the newsletter in english: We stay open and move classes online

Stay healthy. Keep moving. #beatyourquarantine

Världen är nu fylld av begränsningar – och med all rätt. Det är ju meningen att folk ska hållas friska och i god form. Men ingen begränsning berättar vad vi kan göra hemma.

Alltså hålls igång! 19.3.-2.4. är alla kurser och all gruppträning avbokade i enlighet med regeringens rekommendationer, men vi håller fortfarande våra dörrar öppna. Och i stället för utebliven gruppträning kör vi från 19.3 åt dig en dos material på nätet, med vilket du kan hålla humöret uppe.

Detta behöver du veta om de kommande veckorna

Inga förändringar i öppettiderna

Vi håller fortfarande dörrarna öppna enligt normala öppettider. Det här betyder naturligtvis också att medlemmar kan, som tidigare, komma utom öppettider. Vi följer situationen.

Träningsbank på YouTube
Wasa Ups YouTube-konto sparkar igång på allvar. På kontot hittar du träningsvideon för OCR, klättring och klassisk pilates. Med hjälp av dem kan dra bra träningar också hemma eller självständigt i hallen.

Liveträningar gratis på nätet
Du kan delta i timmar i klassisk pilates via Zoom. Du behöver inga redskap, det är ju fråga om hemmaträning. Boka plats via Wasa Ups träningskalender.

Privatlektioner i studion och på nätet
Begränsningarna gäller främst verksamhet i grupp, och du kan boka privatlektioner i klassisk pilates normalt i Wasa Ups bokningskalender. Lektioner kan också hållas på distans med hjälp av Zoom.

Ready to #beatyourquarantine?                                                                                        

Kom med och träna med oss på distans! Och om du är intresserad av live stream-timmar i klassisk pilates, så ladda ner Zoom i förväg och testa i god tid att den fungerar, så kommer du igång när timmen börjar. Kom också ihåg att boka din plats till timmarna i Wasa Ups träningskalender – det finns begränsat med platser!