Läs nyhetsbrevet på svenska: Vi håller öppet och flyttar timmarna till nätet

Read the newsletter in english: We stay open and move classes online

 

Stay healthy. Keep moving. #beatyourquarantine

Maailma on nyt täynnä rajoituksia – ja hyvästä syystä. Onhan tarkoitus pitää porukka terveenä ja hyvissä voimissa. Vaan mikään rajoitus ei kerro, mitä me voimme tehdä kotona.

Siispä pysy liikkeellä! 19.3.–2.4. kaikki kurssit ja ryhmäliikunta tiloissamme on peruttu hallituksen suositusten mukaisesti, mutta ovemme ovat toistaiseksi auki normaalien aikataulujen mukaisesti. Vaikka joudumme laittamaan ryhmäliikunnan ja kurssit tiloissamme jäihin hetkeksi, niin tuuttaamme sinulle verkkoon kunnon annoksen materiaalia, jolla voit pitää mielen korkeammalla ja kropan vetreänä.

 

Nämä asiat sinun tulee tietää seuraavista viikoista

Ei muutoksia aukioloaikoihin

Pidämme toistaiseksi ovet auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa tietenkin myös jäseniä, jotka pääsevät edelleen sisään myös aukioloaikojen ulkopuolella. Seuraamme tilannetta ja päivitämme aukioloaikoja tarpeen mukaan.

Treenipankki YouTubeen

Wasa Upin YouTube-tili potkaistaan urakalla käyntiin. Tililtä löydät OCR-, kiipeily- ja klassisen pilateksen treenivideot, joilla voit vetää hyvät treenit myös kotona tai itsenäisesti hallilla.

Livetreenit verkossa ilmaiseksi

Klassisen pilateksen tunneille voit osallistua Zoomin kautta. Mitään välineitä et tarvitse, onhan kyse kotitreeneistä. Varaa paikka tunnille Wasa Upin varauskalenterista.

Yksityistunnit studiolla ja verkossa

Rajoitukset koskevat ryhmätoimintaa, joten voit varata klassisen pilateksen yksityistunteja normaalisti Wasa Upin varauskalenterista. Tunti voidaan pitää myös etänä Zoomin avulla.

 

Ready to #beatyourquarantine?

Tule mukaan treenaamaan kanssamme etänä! Ja jos olet kiinnostunut klassisen pilateksen live stream -tunneista, niin lataa Zoom jo etukäteen ja testaa sen toimintaa ennen tunnin alkua. Näin pääset heti alkuun, kun tunti alkaa. Muista myös varata paikka live sream -tunneille Wasa Upin varauskalenterista – paikkoja on rajoitetusti!