Lillajul på Wasa Up

För en gångs skull en lillajul, som man inte behöver ledigt för att återhämta sig ifrån. Nu byter vi de småsvarta och kragskjortorna till bekväma träningskläder, för på Wasa Up firar vi lillajul i teambyggnadens tecken, med att avslappnat lösa problem gemensamt i trevligt sällskap!

Problemlösning, som har något för alla!

I team building banan löser teamen problem på olika stationer i Taskmaster stil. 

Stationerna är uppbyggda så att såväl lugna funderare som snabba sprintrar får skratta när de gemensamt löser problemen. Bäst av allt är att rallyt passar för alla, vare sig de är soffpotatisar, ivriga idrottare eller rörelsehindrade! Stationerna byggs upp enligt era behov. Där finns både lugnare klassiker på golvet och Wasa Ups egna specialare.

Vi rekommenderar:

Det finns också Wasa Up -specialare, som våra kunder har tyckt om och som vi rekommenderar:

– ”Get Out” är ett escape-spel i klätterversion. Det utvecklar såväl logiskt tänkande och problemlösning som team-medlemmarnas tillit till varandra. Här finns uppgifter för deltagare med väldigt olika fysiska föruttsättningar och också för personer med höjdskräck. Litet hårresande för alla men genomförs under övervakning av en certifierad klätterinstruktör. Klättring är valfritt.

– ”Next Level” är nivåhopp-puzzle som baserar sig på OCR. Här sätts deltagarnas kommunikationsförmåga på prov och nya ideer för skapande problemlösning kommer fram. Som tidigare, deltagare med olika förutsättningar kan all dra sitt strå till stacken med sina styrkor och hjälpa till att lösa uppgiften.

Pris 49€/person

Priset för Teambuildingpaketet är 49€/person. Beroende på gruppens önskemål tar hela paketet 1,5-2,5 timmar enligt överenskommen tidtabell. Team building kan genomföras på finska, svenska eller engelska.

Bokningar och frågor:

johannes@wasaup.fi
050 543 3947

Du är kanske också intresserad av de här:

Klättringstimme för gruppen

När problemen är lösta lämnar fingrarna ofta kvar för att utforska klätterväggarnas attraktiva grepp och rutter. Utöver team building, boka en klättringstimme för gruppen, så kan alla som vill prova på att klättra med en instruktör! Inkluderar klätterutrustning.

WasaUpOCR11

OCR-timme för gruppen

OCR-banans frestelser förblir ofta kittlande i fingrarna, och banan lockar både större och mindre ninjor. Boka en OCR-testning för teamet utöver team building, så att alla som vill kan testa ninjabanan med instruktören! Ta med egna inneträningsskor.

HiitCore13 Wasa Up

Valfri gruppmotionstimme för gruppen

Skulle du vara intresserad av yoga, mobility eller till exempel HIIT? Välj utöver team building en gruppmotionstimme för gruppen, så kan du gå vilken av våra gruppmotionstimmar för vuxna du vill – eller berätta om dina egna önskemål, så väljer vi ett passande paket tillsammans med dig!