Lillajul på Wasa Up

Vill ni ha en lillajul, som kommer att ge er mycket att berätta och dela under lång tid? Nu byter vi de småsvarta och kragskjortorna till bekväma träningskläder, för på Wasa Up firar vi lillajul i teambyggnadens tecken, med att avslappnat lösa problem gemensamt i trevligt sällskap!

Problemlösning, som har något för alla!

I team building banan löser teamen problem på olika stationer i Taskmaster stil. 

Stationerna är uppbyggda så att såväl lugna funderare som snabba sprintrar får skratta när de gemensamt löser problemen. Bäst av allt är att rallyt passar för alla, vare sig de är soffpotatisar, ivriga idrottare eller rörelsehindrade!

Får vi presentera: vårt mest populära företagspaket

Vår mest populära standardpaketen inkluderar fyra olika stationer, där varje utmanar ditt team på olika sätt. Alla kan delta, även om man har begränsningar i fysisk förmåga eller lider av höjdrädsla – varje deltagare har sin egen viktiga roll.

1) Get Out erbjuder en escape-rumupplevelse som stärker lagets logiska färdigheter och ömsesidiga förtroende.

2) Next Level tar er med på en hinderfylld plattformssprings- och pusseläventyr där teamets kommunikation och innovativa problemlösning är avgörande.

3) Level Up uppmuntrar till innovativt tänkande och att gå bortom gränserna.

4) Greatest stärker samhörighetskänslan och främjar socialt mod.

Fråga mer och begär en offert!

Det finns alternativ för alla budgetar, så berätta mer om er och begär en offert! Paketet rekommenderas att reserveras i 2,5 timmar och det kan genomföras på svenska, på finska eller på engelska.

Bokningar och frågor:

johannes@wasaup.fi
050 543 3947

Du är kanske också intresserad av de här:

Klättringstimme för gruppen

När problemen är lösta lämnar fingrarna ofta kvar för att utforska klätterväggarnas attraktiva grepp och rutter. Utöver team building, boka en klättringstimme för gruppen, så kan alla som vill prova på att klättra med en instruktör! Inkluderar klätterutrustning.

WasaUpOCR11

OCR-timme för gruppen

OCR-banans frestelser förblir ofta kittlande i fingrarna, och banan lockar både större och mindre ninjor. Boka en OCR-testning för teamet utöver team building, så att alla som vill kan testa ninjabanan med instruktören! Ta med egna inneträningsskor.

HiitCore13 Wasa Up

Gruppmotionstimme för gruppen

Skulle du vara intresserad av yoga, mobility eller till exempel HIIT? Välj utöver team building en gruppmotionstimme för gruppen, så kan du gå vilken av våra gruppmotionstimmar för vuxna du vill – eller berätta om dina egna önskemål, så väljer vi ett passande paket tillsammans med dig!

Du kan också få dessa tjänster av oss: