Pikkujoulut Wasa Upilla – pulmanratkontaa kerrakseen

Nyt on tiedossa pikkujoulut, joista riittää kerrottavaa ja jaettavaa pitkään. Pikkumustat ja kauluspaidat voivat odottaa vielä hetken, koska Wasa Upilla aloitatte pikkujoulut tiiminrakennuksen merkeissä, hauskojen pulmien parissa rennosti ja kivalla porukalla!

Pulmanratkaisua, jossa on kaikille jotain!

Team building -radalla tiimit suorittavat erilaisia pulmarasteja Taskmasterin tyylillä.

Rasteissa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että niiden parissa nauravat sekä rauhalliset tuumijat että vauhdikkaat sprintterit. Mikä parasta, radat soveltuvat kaikille, oli kyse sitten sohvaperunasta, himourheilijasta tai liikuntarajoitteisesta!

Saammeko esitellä: suosituimmat yritystuotteemme

Suosituin vakiosettimme sisältää neljä erilaista rastia, joista jokainen haastaa tiimiänne eri tavalla. Kaikkiin voi osallistua, vaikka olisi liikunnallisia rajoitteita tai korkean paikan kammoa – kullakin osallistujalla on oma, tärkeä roolinsa. Aivan parasta tekemistä pikkujouluihin!

  1. Get Out tarjoaa pakohuone-elämyksen, joka vahvistaa joukkueen loogisia taitoja ja keskinäistä luottamusta.
  2. Next Level vie teidät esteiden täyttämälle tasohyppely-/puzzle-seikkailulle, jossa tiimin kommunikointi ja innovatiivinen ongelmanratkaisu ovat avainasemassa.
  3. Level Up rohkaisee ajattelemaan innovatiivisesti ja rajojen yli.
  4. Greatest lujittaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistaa sosiaalisia rohkeutta.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Vaihtoehtoja löytyy moneen budjettiin, joten kerro meille lisää teistä ja pyydä tarjous! Pakettiin kannattaa varata aikaa 2,5 tuntia, ja se voidaan toteuttaa niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.

Varaukset ja kysymykset:

johannes@wasaup.fi
050 543 3947

Olisitko kiinnostunut myös näistä?

Team building -paketin kylkeen voit varata myös ohjatun tunnin:

Kiipeilykokeilu porukalle

Kun pulmat on ratkottu, jää usein porukan sormia vielä kaihertamaan kiipeilyseinien houkuttelevat otteet ja reitit. Varaa team buildingin päälle vielä kiipeilykokeilu porukalle, niin kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan kiipeilemistä ohjaajan kanssa! Sisältää kiipeilyvarusteet.

WasaUpOCR11

OCR-kokeilu porukalle

OCR-radan houkutukset jäävät usein myös kutittelemaan mielessä, ja rata houkutteleekin puoleensa niin suurempia kuin pienempiä ninjoja. Varaa team buildingin päälle vielä OCR-kokeilu porukalle, niin kaikki halukkaat pääsevät testaamaan ninjarataa ohjaajan kanssa! Omat sisätennarit mukaan.

HiitCore13 Wasa Up

Ryhmäliikuntatunti porukalle

Kiinnostaisiko jooga, mobility tai vaikkapa HIIT? Valitse team buildingin päälle vielä ryhmäliikuntatunti porukalle, ja voitte ottaa aikuisten ryhmäliikuntatunneistamme minkä tahansa haluatte – tai kertoa meille toiveenne, ja valitsemme sopivan kokonaisuuden yhdessä kanssasi!

Tutustu lisäpalveluihimme: