Pikkujoulut Wasa Upilla – vapaavalintainen palvelu kaupan päälle!

Kerrankin pikkujoulut, joiden jälkeen ei tarvita toipumisvapaata. Nyt vaihtuu pikkumustat ja kauluspaidat mukaviin leggareihin ja kollareihin, koska Wasa Upilla pikkujouluja vietetään tiiminrakennuksen merkeissä, yhteisten pulmien parissa rennosti ja kivalla porukalla!

Pulmanratkaisua, jossa on kaikille jotain!

Team building -radalla tiimit suorittavat erilaisia pulmarasteja Taskmasterin tyylillä.

Rasteissa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että niiden parissa nauravat sekä rauhalliset tuumijat että vauhdikkaat sprintterit. Mikä parasta, radat soveltuvat kaikille, oli kyse sitten sohvaperunasta, himourheilijasta tai liikuntarajoitteisesta! Rastit rakennetaan tarpeidenne mukaan. Mukana on sekä rauhallisempia klassikoita maan pinnalla että Wasa Upin omia erikoisuuksia.

Näistä asiakkaamme ovat pitäneet.

Näistä erikoisuuksistamme asiakkaamme ovat erityisesti pitäneet ja joita suosittelemme:

– ”Get Out” on kiipeilyllinen pakopeli, joka kehittää loogista ongelmanratkaisua ja tiimin sisäistä luottamusta. Peliin voi osallistua, vaikka olisi liikunnallisia rajoitteita tai korkean paikan kammoa. Toteutetaan koulutetun kiipeilyohjaajan valvonnassa.

– ”Next Level” on OCR-pohjainen tasohyppely/puzzle, joka kehittää tiimin viestintää ja luovaa ongelmanratkaisua. Kuten edellä, mahdollistaa eri tasoisten liikkujien yhteistoiminnan kunkin omalla vahvuusalueella.

Hinta 49 €/hlö – hyödynnä nyt myös etuhinta!

Team building -paketin hinta on 49 €/hlö. Paketin kesto on ryhmästä riippuen 1,5–2,5 tuntia ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Team building voidaan toteuttaa niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Hyödynnä myös pikkujoulutarjous! Varaa pikkujoulupaketti 15.10. mennessä, ja saat kaupan päälle vielä ohjatun tunnin. Lue lisää alta!

Varaukset ja kysymykset:

johannes@wasaup.fi
050 543 3947

Varaa 15.10.2022 mennessä – saat ohjatun tunnin kaupan päälle!

Kun varaat team buildingin 15.10.2022 mennessä, saat valita kaupan päälle vielä vapaavalintaisen ohjatun tunnin:
wasaup itsevarmistavat kiipeily

Ilmainen kiipeilykokeilu porukalle

Kun pulmat on ratkottu, jää usein porukan sormia vielä kaihertamaan kiipeilyseinien houkuttelevat otteet ja reitit. Varaa team buildingin päälle vielä ilmainen kiipeilykokeilu porukalle, niin kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan kiipeilemistä ohjaajan kanssa! Sisältää kiipeilyvarusteet.

WasaUpOCR11

Ilmainen OCR-kokeilu porukalle

OCR-radan houkutukset jäävät usein myös kutittelemaan mielessä, ja rata houkutteleekin puoleensa niin suurempia kuin pienempiä ninjoja. Varaa team buildingin päälle vielä ilmainen OCR-kokeilu porukalle, niin kaikki halukkaat pääsevät testaamaan ninjarataa ohjaajan kanssa! Omat sisätennarit mukaan.

HiitCore13 Wasa Up

Vapaavalintainen ryhmäliikuntatunti porukalle

Kiinnostaisiko jooga, mobility tai vaikkapa HIIT? Valitse team buildingin päälle vielä vapaavalintainen ryhmäliikuntatunti porukalle, ja voitte ottaa aikuisten ryhmäliikuntatunneistamme minkä tahansa haluatte – tai kertoa meille  toiveenne, ja valitsemme sopivan kokonaisuuden yhdessä kanssasi!

Tutustu ryhmäliikuntatunteihimme: