(read in English)

Päivitämme jatkuvasti ohjeistustamme suositusten ja tilanteen mukaisesti. Katso uusin tilanne täältä!

Vaasan sairaanhoitopiirin alueelle annettiin 4.10. alkaen vahva suositus maskien käytöstä kaikissa julkisissa tiloissa (lue tiedote).

Olemme suositelleet maskien käyttöä tiloissamme jo pari viikkoa, mutta tämän vahvemman suosituksen myötä halusimme vielä nostaa esiin, miten voimme kaikki yhdessä vaikuttaa siihen, että meillä harrastaminen on mahdollisimman turvallista myös tällaisena haastavana aikana.

Jotta tuntisimme kaikki olomme turvalliseksi:

  • Rajoitamme henkilömäärää tiloissamme 15 henkilöön.
  • Suurin osa kursseista ja tunneista tiloissamme asetetaan tauolle 26.10. saakka. Katso päivitetty aikataulu sekä online-tunnit kalenterista.
  • Suosittelemme vahvasti käyttämään maskia tiloissamme aina, kun se ei estä riittävää hapensaantia treenin aikana. Kertakäyttöisiä maskeja voit ostaa myös kassaltamme omakustannehintaan.
  • Jääthän kotiin, jos sinulla on pieniäkin flunssan oireita. Henkilökunnalla on oikeus käännyttää pois henkilö, jolla on oireita.
  • Pidä muihin turvallinen 1-2 m väli aina kun se vain on mahdollista. Muista maski, jos turvaväli ei ole mahdollinen.
  • Pese ja desinfioi kätesi huolellisesti meille saapuessasi ja aina tarpeen mukaan tiloissamme ollessasi.

Väljintä meillä on aukioloaikojen ulkopuolella, ja jäsenenä pääset treenaamaan tiloissamme mihin aikaan tahansa klo 05.00-23.45 aikana. Tätä etua kannattaakin nyt hyödyntää!

Kiitos, kun pidät huolta niin omasta kuin muidenkin turvallisuudesta. Nähdään seinillä!

Lämpöisin terveisin:
Johannes, Stefan, Linda, Andreas, Sampa, Maria, Ande, Jan, Jenna, Huhtis, Timo, Therese, Ann-Sofie, Amanda, Henna, Lasse ja Benjamin