Torsdagen 13.8 rekommenderade regeringen att använda ansiktsmasker i situationer där ett säkert avstånd till andra människor inte kan garanteras. Vi följer THLs rekommendations i saken.

Allas säkerhet är absolut den viktigaste saken för oss, och vi vill se till att besök hos oss är trygga också i framtiden. Våren fick oss ner på vår knän. Vi kommer att göra vårt bästa för att undvika det och vi förbereder oss redan på utmaningarna framöver.

Så här förbereder vi att förbättra säkerheten hos oss:  

– vi rekommenderar alla att använda ansiktsmasker hos oss. Du kan också köpa masker från oss till samma pris som vi har köpt dem (genast som maskbeställningen kommer)
– en automatiserad dispenser för handdesinfektionsmedel kommer in i lobbyn samt fler flaskor med handdesinfektionsmedel
– vi rengör ytor och hygienområden ännu mer aktivt
– du hittar uppdaterad information på våra webbsidor, some-kontona och på plats i hallen.

Det viktigaste är att måna om god handhygien. Du kommer väl själv för att träna eller för ditt barn till en timme enbart om ni är friska! Om du eller ditt barn har ens lindriga symptom, såsom snuva eller litet ont i halsen, så stannar ni väl hemma och kommer och tränar först när ni är fullt friska. På så sätt förebygger vi spridning av bakterier och virus och försäkrar oss om att det är trevligt för alla att träna. Personalen har rätt att vägra en person som har symptom tillträde att komma och träna. Kom också ihåg att hålla ett säkerhetsavstånd när det är möjligt.

Tillsammans håller vi Wasa Up som ett tryggt ställe att träna och umgås ❤️

Med hjärtliga hälsningar:
Johannes, Stefan, Linda, Andreas, Sampa, Maria, Ande, Jan, Jenna, Huhtis, Timo, Therese, Ann-Sofie ja Amanda