WUP15

Team building: Puzzle Masters

Dags att gå framåt! Distansarbete har bland annat medfört ökad stress och stillasittande, och kontakten med arbetskompisarna och teamarbetet har fått lida. Nu är det alltså dags att komma igång igen och ha roligt tillsammans – det är det som team-building handlar om hos oss!

Team building: Puzzle Masters är av typ Amazing Race och Task Master där deltagarna I team utför uppgifter på olika stationer. På rankinglistan kan du kolla resultaten!

Detta erbjuder vi: 

1) Roligt för alla! Skratt i överflöd för både de eftertänksamma tänkarna och de snabba sprintrarna.
2) Förbättrar problemlösning och får dig att röra på dig, men viktigast av allt, det för människor samman och bygger förtroende.
3) Passar alla, oavsett om det är någon med höjdrädsla, en ivrig idrottare, en soffpotatis eller till och med någon med fysiska begränsningar.

Vårt mest populära standardpaket innehåller fyra olika uppgifter, varje uppgift utmanar ditt team på ett unikt sätt, och där varje deltagare spelar en vital och viktig roll:

– Get Out erbjuder en escape room-upplevelse som stärker teamets logiska förmågor och ömsesidigt förtroende.
– Next Level tar dig på ett äventyr fyllt med hinder och plattforms/pusselutmaningar, där teamets kommunikation och innovativa problemlösning är nyckeln.
– Level Up uppmuntrar till att tänka innovativt och bortom alla gränser.
– Greatest förstärker känslan av samhörighet och ökar socialt mod.

Kan kombineras med bastu och mat! 

Pris

49 €

Språk

Svenska, finska, engelska enligt deltagarna

Längd

1,5-2,5 h, även utanför öppettider.

Bokning varje dag kl. 05-23.45. Bokningar och frågor:

Johannes@wasaup.fi
050 543 3947

Kombinera med: