Suomeksi

In English

Trött på att sitta hemma? Börjar det att vara för tråkigt? Lyckligtvis börjar Wasa Ups utmaningstävling, så stå upp, ta del och vinn ett årsmedlemskap!

Gör det själv eller utmana din make och dina barn, och lägg ut ditt utmaningsfoto eller -video på ditt Instagram-konto med hashtags #wasaupvaasa OCH #beatyourquarantine. En gång i månaden utlottas ett månadsmedlemskap, och när hela coronahärvan är över kommer vi att lotta ut ett årsmedlemskap!

Så här går det till:

  • En ny utmaning läggs ut på Wasa Ups Instagram-konto varje vecka. Svara på utmaningen genom att ta en bild eller en video av ditt eget utförande, och lägg den till ditt konto med hashtags #wasaupvaasa OCH #beatyourquarantine. OBS! Lägg till båda taggarna i ditt inlägg så att vi vet att du deltar!
  • En gång i månaden lottas ett individuellt månadsmedlemskap ut (värt 49,90 €) bland alla deltagare i utmaningen. Om en befintlig medlem vinner priset, kommer han/hon att få en gratis medlemsmånad. Den första utmaningen publiceras 31.3. Månadens vinnare dras den sista dagen i månaden.
  • När tävlingen är över lottas ett årsmedlemskap för en person ut (598,80 €) bland alla deltagare.
  • Tävlinger slutar 31.5.2020

Du kan delta i en eller alla utmaningar. Se bara till att ditt Instagram-konto är offentligt – vi ser inte bilder publicerade i privata konton, därför kan vi inte inkludera dem i tävlingen.

Redo? Titta utmaningarna nedan!

30.3.–6.4. Johannes’s hook utmaning
6.4.–13.4. Andreas’s bänk utmaning
13.4.–20.4. Lindas och Timos acroyoga utmaning
20.4.–27.4. Sampas bord utmaning
27.4.–4.5. Joakims trapplöpning utmaning
4.5.–11.5. Lindas pilates utmaning
11.5.–31.5. Sampa’s bord boulder utmaning