På svenska

In English

Jengi on istunut eristyksissä omissa nurkissaan sen verran, että varmaan alkaa olla jo kohta tekemisestä puutetta? Tästä starttaa Wasa Upin oma haasteskaba, jossa voit voittaa vuosijäsenyyden!

Tee yksin tai haasta puoliso ja muksut mukaan, ja postaa haasteen suorittamisesta kuva tai video instaan hashtageilla #wasaupvaasa ja #beatyourquarantine. Kerran kuukaudessa arvotaan yksi kappale kuukausijäsenyyksiä, ja kun tämä koko koronahässäkkä on ohi, niin jakoon lähtee vielä vuosijäsenyyskin!

Näin homma etenee:

  • Uusi haaste postataan Instagramiin joka viikko. Vastaa haasteeseen ottamalla kuva omasta suorituksestasi ja postaamalla se tilillesi hashtageilla #wasaupvaasa ja #beatyourquarantine. HUOM! Lisää postaukseen molemmat tägit, jotta tiedämme, että osallistut haasteeseen!
  • Kerran kuukaudessa arvotaan yksilöjäsenyys (arvo 49,90 €) kaikkien haasteeseen osallistuneiden kohdalle. Jos voitto osuu jo olemassa olevalle jäsenelle, hän saa samalla tavalla ilmaisen jäsenkuukauden. Haastekisa alkaa 31.3. Kuukauden voittaja arvotaan aina kuukauden viimeinen päivä.
  • Kun kisa on ohi, arvotaan vielä yksilövuosijäsenyys (arvo 598,80 €).
  • Kisa päättyy 31.5.2020

Osallistua voi joko yhteen haasteeseen tai vaikka niihin kaikkiin, koska joka tapauksessa olet mukana arvonnassa, kun ensimmäinen postaus on tehty! Huolehdithan, että Instagram-tilisi on julkinen – emme näe kuvia, jotka ovat yksityisillä tileillä, ja näin ollen emme saa niitä mukaan kilpailuun.

Valmis? Katso haasteet alta!

30.3.–6.4. Johanneksen hookkihaaste
6.4.–13.4. Andreaksen penkkihaaste
13.4.–20.4. Lindan ja Timon acrojoogahaaste
20.4.–27.4. Sampan pöytähaaste
27.4.–4.5. Joakimin porrasjuoksuhaaste
4.5.–11.5. Lindan pilateshaaste
11.5.–31.5. Sampan pöytäboulderhaaste