Koronavirus on synnyttänyt ihmisissä huolta ja pelkoa. Ennen kaikkea se on herättänyt kysymyksiä: mitä voimme tehdä, jotta voimme pitää huolta terveydestämme ja ehkäistä tautien leviämistä?

Meille tärkeintä on, että ihmiset pysyvät terveinä ja hyvinvoivina. Aktiivisina liikkujina tahdomme pysyä aktiivisina, sillä se on tärkeää niin vastustuskyvyllemme kuin henkiselle terveydellemme. Mitä voimme tehdä, jotta voimme pysyä liikkeessä ja ehkäistä pöpöjen leviämistä?

1. Pesemme kätemme huolellisesti ennen hallille saapumista sekä sieltä poistuessakin. Voimme käyttää myös käsidesejä, mutta tärkeintä on huolellinen saippuapesu (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen)

2. Jos yskittää, yskimme esimerkiksi paitaamme. Emme yksi käsiimme tai jätä suutamme suojaamatta.

3. Jos olemme kipeitä tai tunnemme olomme kipeiksi, jäämme kotiin. Treenaaminen sairaana normaalin flunssankaan aikana ei ikinä ole suositeltavaa, sillä se pitkittää paranemista ja tartuttaa muita.

4. Studion tunneille voi halutessaan ottaa myös oman pilatesmaton mukaan.

Olemme lisänneet tiloihimme käsidesinfiointiaineita, saippuaa sekä muistutuksia huolellisesta käsien pesemisestä. Seuraamme tilannetta, ja päivitämme ohjeistusta tarpeen vaatiessa.