Asevelikylässä-blogin Annan perhe vietti esikoisen synttäreitä meillä täällä Wasa Upilla, ja meno oli hauskaa!

Anna kirjoitti blogiinsa kokemuksia ja lisää infoa lasten synttäreistä ja miten heillä synttärit sujui. Mukana jälleen tietysti kasa hienoja kuvia meiltä 🤩.

Tässä pieni ote postauksesta:

Me pidimme esikoisen syntymäpäiväjuhlat perjantai-iltana, synttärijuhlien kesto Wasa Up:lla on kaksi tuntia. Perjantai on mainio päivä päästä vähän purkamaan energiaa ja juhlimaan kavereiden kanssa, kun seuraavana päivänä ei ole koulua niin iltarutiinien vaihtuminen ei nyt ole niin justiinsa. Esikoisen juhlat pidettiin 17.30-19.30 aikana, mutta Wasa Up on avoinna arkisin kello 21 asti, joten pelivaraa aikatauluille on. Olimme pyytäneet mukaan noin 10 kaveria, kuutta lasta kohtaan tarvitaan yksi valvoja, me olimme mieheni kanssa paikalla molemmat.

Vieraista muutamalla oli aiempaa kokemusta kiipeilystä, mutta nämä kiipeilysynttärit sopii erinomaisesti myös sellaisille kavereille, jotka eivät ole koskaan lajia kokeilleet. Kiipeily tehdään ohjattuna Wasa Up:n koulutetun ohjaajan avulla. Lapset saavat ensimmäisenä kiipeilykengät jalkaansa ja sitten siirrytään kiipeilyalueelle, mikä on sitten erikseen varattu juhlijoiden käyttöön. Valjaat, jotka myös tulevat talon puolesta, puetaan yhdessä opastetusti, minkä jälkeen kaikki saavat vuoronperään kokeilla varmistuslaitteen toimimista ja harjoitella laskeutumista. Kun kaikki ovat onnistuneesti kokeilleet näitä, on vuorossa kiipeily. Ryhmätilassa on neljä automaattisesti varmistavaa laitetta, joten neljä lapsista pääsee kerralla kiipeilemään. Vaihdot sujuivat nopeasti, enkä kerennyt pysyä laskuissa, kuinka monta kertaa lapset pääsivät seinälle tunnin ajalla, mutta monesti! Lopuksi kaikki saivat myös kokeilla boulderointia.

Lue koko juttu täältä Asevelikylässä-blogista! 

Kuva Anna Suvilaakso, Asevelikylässä