Nämä ohjeet on hyvä jakaa kaikille aikuisille saapujille, ja kaikkien Wasa Up:iin saapuvien aikuisten täytyy lukea ja hyväksyä säännöt.

Ennen saapumista

Säännöt ja turvallisuus

Kaikkien aikuisten täytyy lukea ja täyttää käyttösääntölomake. Se kannattaa tehdä etukäteen, niin aikaa jää enemmän liikkumiseen. Lapsille löytyy oma yksinkertaistettu lomake, jonka täyttäminen on vapaaehtoista mutta suositeltavaa.

Lapsiryhmien valvojat

Lapsiryhmillä tulee olla vastuullinen aikuinen valvoja viittä lasta kohden mukana huolehtimassa yleisestä järjestyksestä, ellei muuta erikseen sovita.

Pukeutuminen

Pukeutukaa sisäliikuntavaatteisiin. OCR-aktiviteetin varanneet tarvitsevat sisäurheilukengät. Kiipeilijöillä tulee olla housut tai shortsit jalassa, jotta he voivat pukea valjaat ylle. Hameessa tms. ei voi kiivetä. Kiipeilyvälineet ja kengät tulevat Wasa Upin puolesta.

Juhla- ja kokoustila

Mikäli olette varanneet juhla- tai kokoustilan, se on vapaana 15 minuuttia ennen liikuntaosuuden loppua. Ellette ole tilanneet lisäksi tarjoilua tai siivousta, ne ovat asiakkaan vastuulla. Tilan tulee olla siisti viimeistään 15 minuuttia tapahtuman jälkeen.

Paikan päällä

Saapuminen

Aukioloaikojen ulkopuolella ovella ollaan vastassa sovittuna aikana. Aukioloaikoina pääsette sisään vastaanoton kautta.

Jännittääkö?

Vaikka kiipeily meillä on turvallista, useimmat jännittävät korkeita paikkoja. Se ei kuitenkaan haittaa, vaan kuuluu asiaan, eikä kenenkään tarvitse kiivetä korkeammalle kuin uskaltaa. Kiipeilyreittien korkeus vaihtelee 3-8 metrin välillä, ja niiltä löytyy runsaasti aloittelijoille sopivaa, helppoa kiivettävää. 

Polttarit tai aikuisten juhlat kyseessä?

Päihtyneenä ei pääse kiipeilemään, eikä tiloissa saa juoda omia alkoholijuomia. Päihteiden vaikutuksen alaiset joutuvat tai pääsevät ”katsomoon”. Ohjaajalla on oikeus evätä ryhmän sisäänpääsy tai keskeyttää tapahtuma ilman korvausta mikäli hän katsoo turvallisuuden sitä vaativan.

Tarvitseeko lähteä freesinä?

Tiloistamme löytyvät omat suihkut ja pukuhuoneet naisille ja miehille. Oma pyyhe tarvitsee ottaa mukaan, ellette ole niitä erikseen tilanneet. Saunankin voi lisäksi varata.

Tervetuloa!

Muutokset ja peruutukset

Mikäli ryhmänne koko kasvaa, se täytyy ilmoittaa meille etukäteen. Varauksien siirto- ja peruutusehdot löydät täältä.

Kysyttävää?

Mikäli teille tulee kysyttävää, voitte ottaa meihin yhteyttä.