wasaup_climbing_web-2793

Spider School 11-13

Spider School är en timme för alla klätterintresserade 11-13-åringar! I Spider School lär vi oss förutom klätterteknik även grundläggande saker för repklättring och säkerhet, såsom knopar, selar och säkring samt klättringskultur och terminologi.

Klättring är en utmärkt gren för barn. För utöver att den är rolig, så tränar den kroppskontroll, problemlösning, samarbetsförmåga och ansvarstagande. Programmet varierar varje timme. Ibland betonar vi mer fysisk rörlighet, ibland mer tekniskt kunnande, men vi har alltid roligt och klättrar mycket! Anmälan görs i bokningskalendern enskilt för varje timme.

Nivå

Alla

Språk

Finska, svenska eller engelska beroende på deltagarna

Supervisor

Antton Salminen Stefan Törnqvist

Mera info och krav

Timmen är för 11–13-åriga barn. Instruktören har rätt att vägra ta emot deltagare med ens lindriga flunsa-symptom. Vi rekommenderar att deltagare har besökt Wasa Up tidigare, så att regler och hur man uppför sig är bekant. Bra är också att föräldrarna i förväg bekantar sig med regler och ansvar (https://www.wasaup.fi/sv/regler-for-barn/). Regler och säkerhet går vi alltid igenom gemensamt på timmen, men på det här sättet hinner vi få ut mer glädje av timmen! Eventuella faktorer som begränsar rörelseförmågan eller påverkar medvetandet (t.ex. diabetes, epilepsi) måste diskuteras med instruktören före anmälan. Ifall man känner sig osäker och har frågor, kan man ta kontakt med ledande instruktör Stefan eller mejla info@wasaup.fi.

Du kanske också är intresserad av de här: