Image-from-iOS

Mobility Live Stream

Online-timme! Under den här timmen fokuserar vi på kroppskontroll och kropps korrekta position med hjälp av mångsidiga rörelsemönster. Övningarna är delvis inspirerade av pilates och yoga. Ibland swingar vi kettlebells eller använder oss av andra redskap. Timmen har en stretchar och stärker kroppen och svett garanteras varje gång. Instruktören visar övningarna och det är enkelt att komma med även om man inte har tidigare erfarenhet av dessa grenar.

Vi rekommenderar att du på förhand laddar ner Zoom applikationen på din dator och testar den. Via e-posten får du en länk till timmen ~ 15 minuter före timmen kör igång.

Nivå

Alla

Språk

Finska, svenska eller engelska beroende på deltagarna

Supervisor

Linda Szöke Timo Kortet Jenna Tuominen Leena Ivars-Luomaoja

Deltagaren bör vara minst 18 år (eller minst 14 år med vårdnadshavares skriftliga tillstånd) och vara normalt frisk. Eventuella faktorer som begränsar rörelseförmågan eller påverkar medvetandet (t.ex. diabetes, epilepsi) måste diskuteras med instruktören före anmälan. Ifall man känner sig osäker och har frågor, kan man ta kontakt med ledande instruktör Linda eller skicka epost till info@wasaup.fi före anmälan till timmen.

Du kanske också är intresserad av de här: