wasaup_pilates_spinecorrector4

Klassisk Pilates Solo/Duo

Privattimmen är planerad enkom för dig som vill få ut det mesta av pilatesträningen och dess fördelar. Till dessa hör förbättring av hållningen och muskelstyrka, utveckling av balans och ledrörlighet samt lindring av stress och spänningar. Under träningen uppmärksammar instruktören dig till fullo och träningen är utformad för att möta dina behov. Pilatesmaskiner- och redskap används för att fördjupa övningarna samtidigt som övningarna befästs i ditt muskelminne.

Pilates Solo är lämplig för t.ex. stödja idrottares idrottsspecifika träning, komplettera hemmaträning eller hjälpa dig att återhämta från förlossning eller någon skada. Den kan också ges som en present till en årsdag. Boka timmen nu!

Nivå

Alla

Språk

Finska eller engelska beroende på deltagarna

Supervisor

Linda Szöke

Mera info och krav

Deltagaren bör vara minst 18 år (eller minst 14 år med vårdnadshavares skriftliga tillstånd) och vara normalt frisk. Instruktören har rätt att vägra ta emot deltagare med ens lindriga flunsa-symptom. Eventuella faktorer som begränsar rörelseförmågan eller påverkar medvetandet (t.ex. diabetes, epilepsi) måste diskuteras med instruktören före anmälan. Ifall man känner sig osäker och har frågor, kan man ta kontakt med ledande instruktör Linda eller mejla info@wasaup.fi.

Du kanske också är intresserad av de här: