Torstaina 13.8. hallitus linjasi pitämässään tiedotustilaisuudessa, että kasvomaskien käyttöä suositellaan aina, kun turvaväliä ei pystytä takaamaan. Seuraamme THL:n suositusta asiassa.

Tilojemme turvallisuus on ehdoton ykkösasia, ja tällä suosituksella haluamme varmistaa, että meillä on turvallista harrastaa ja viettää aikaa jatkossakin. Kevään aalto sai meidät polvillemme. Teemme kaikkemme, jotta samalta vältyttäisiin tulevaisuudessa, ja valmistaudumme jo nyt tuleviin haasteisiin.

Näin valmistaudumme parantamaan tilojen turvallisuutta:

– suosittelemme kaikille kasvomaskien käyttöä tiloissamme. Meiltä voi myös halutessaan ostaa maskin samalla hinnalla kuin itse olemme ne ostaneet (kunhan tilaamamme maskit saapuvat)
– aulaan on tulossa käsidesiautomaatti ja lisää käsidesipumppupulloja
– puhdistamme kosketuspintoja ja hygieniatiloja vieläkin aktiivisemmin
– päivitämme tietoja verkkosivuillemme, somekanavillemme ja itse tilaan.

Tulethan itse tai tuothan lapsesi tunnille vain terveenä! Jos sinulla tai lapsellasi on lieviäkään oireita, kuten nuhaa tai pientä kurkkukipua, sairastattehan kotona ja tulette vasta täysin terveinä. Näin ehkäisemme bakteerien ja virusten leviämistä ja varmistamme, että kaikkien on kiva harrastaa. Henkilökunnalla on oikeus olla päästämättä tiloihin ja tunneille henkilöä, jolla on oireita. Muistathan myös pitää huolta hyvästä käsihygieniasta ja säilyttää turvaväli aina, kun se on mahdollista.

Pidetään yhdessä Wasa Up paikkana, jossa on turvallista harrastaa jatkossakin ❤️

Lämpöisin terveisin:
Johannes, Stefan, Linda, Andreas, Sampa, Maria, Ande, Jan, Jenna, Huhtis, Timo, Therese, Ann-Sofie ja Amanda