Tuntikuvaukset ja aikataulut

Vasta-alkajasta aktiiviurheilijaan, kaikille löytyy oma tunti! Tuntien hinnat vaihtelevat tunneilla käytettävien laitteiden ja ohjauksen tason mukaan, eli muista tarkistaa myös hinnasto.

Lisätiedot Lindalta: linda@wasaup.fi tai 040 591 2117

Pilates Stick

Tunneilla otetaan treeneistä teho irti pilatesstickillä. Harjoittelu pilatesstickillä tuo halutessa enemmän tehoa treeniin ja antaa juuri sopivan vastuksen kullekin treenaajalle. Se myös sallii tower- ja reformer-laitteiden liikesarjat. 

Taso: I-II
Kesto: 60 min
Ryhmäkoko: 8

Pilates Power Circle

Tunnilla tehdään töitä pilatesrenkaan kanssa. Rengas aktivoi keskivartalon syviä lihaksia ja auttaa muodostamaan yhteyden vartalon eri osien välillä siten, että molemmat vartalon puolet kehittyvät tasaisesti ja tasapaino paranee. 

Tasot: I-II
Kesto: 60 min
Ryhmäkoko: 8

Pilates Development

Tunnilla käytetään pilateslaitteita monipuolisesti, ja myös Reformer-laite on osana treenejä. Kehittyminen on tehokasta ja nopeaa, ja tunti soveltuu hyvin kehittyneille pilatesharrastajille ja aktiiviliikkujille. 

Taso: I-II
Kesto: 60 min
Ryhmäkoko: 3

Acrojooga

Acroilua hyvässä seurassa ja ohjatusti! Sopivasti haastetta niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle konkarillekin. Paria et tarvitse, vaan muodostamme parit ja ryhmät taitotason mukaan tunnilla. 

Taso: I-II
Kesto: 90 min
Ryhmäkoko: 10

Acrojooga Jamit

Acroilua hyvässä seurassa ja oman mielen mukaan! Väillä ollaan salilla, välillä puistossa, missä nyt porukka haluaa. Tule ja mene kuten haluat, Wasa Upin Linda ja/tai Huhtis ovat paikalla kuitenkin koko ajan. Alkeet on hyvä osata. Studiolla jamit kestävät max 2 h ja maksavat 5 € / hlö eli vuokrakustannusten verran.

Sopimuksen mukaan! Aika sovitaan AcroYoga Vaasa -ryhmässä Facebookissa.

Pilates yksityistunnit

Kiinnostavatko klassisen pilateksen periaatteet syvällisemmin tai haluaisitko yksilöllistä apua kehosi ongelmakohtein kanssa? Järjestämme myös yksityistunteja, joilla pääset Lindan kanssa työstämään klassisen pilateksen liikkeitä ja periaatteita sekä omaa kehoasi ja tekniikkaasi. 

Valitse ja varaa
Loading

fiFinnish
fiFinnish