Tulevat kurssit ja workshopit

Acrojooga Workshop

Aikataulu: sunnuntaina 2.12.2018 klo 12.30-15.30 (ohjattu workshop päättyy klo 15, viimeinen puoli tuntia jameillaan)
Hinta: 25 €/hlö (opiskelijat 22 €)
Ryhmäkoko: max. 12 osallistujaa
Taso: kaikille avoin
Vetäjät: Maiju Tanttari ja Linda Szöke

Acrojooga on pariakrobatiaa ja joogaa yhdistävä laji, jonka suosio on ollut tasaisessa kasvussa viime vuosien ajan. Koko jutun hauskuus piilee tässä: liikkeet suoritetaan toisen ihmisen kannattamana ja tukemana. Omaa paria ei tarvita, sillä vaihtelemme pareja workshopissa. 

Luvassa on erilaisia washing machine -liikkeitä Maijun ja Lindan kanssa – haastetta löytyy jokaiselle tasolle aina aloittelijasta aktiiviseen harrastajaan! 

Maiju löysi acrojoogan pari vuotta sitten ja siitä lähtien hän on harrastanut acroilua intensiivisesti. Maiju on kiertänyt workshopeja pääasiassa Euroopassa, ja ohjaajakoulutuksen hän on suorittanut Torontossa David Ungin (Super Dave) ohjauksessa. Maiju asuu vakituisesti Maltalla ja kutsuu sinne opettajakollegoitaan mm. Euroopasta, Amerikasta ja Lähi-Idästä ohjaamaan workshopeja kanssaan ja kehittämään myös omaa osaamistaan. Tämä on Maijun ensimmäinen workshop Suomessa ja hän on innoissaan saadessaan jakaa omaa intoaan myös kotikaupungissaan.

Pilates Reformer -kurssi

Seuraava: 9.1.-30.1.2019

Kurssilla tutustutaan Reformer-laitteeseen, jolla pilatestreenistä saadaan entistäkin monipuolisempi ja syvempi. Reformer-tunneilla treenataan pareittain – yhdistämme näkemisen, tekemisen ja kuulemisen, joten opit oikeat tekniikat tehokkaasti. 

Kurssi sopii loistavasti esimerkiksi Basic-kurssin käyneelle, joka haluaa syventää osaamistaan, tai yksilöllisten kehon ongelmien kanssa kamppailevalle.

Aikataulu: keskiviikkoisin klo 16.45-18.15
Kesto: 4 x 1,5 h
Hinta: 100 €
Ryhmäkoko: max. 6 osallistujaa

Pilates Basic -kurssi

Seuraava: 31.10.-12.12.2018 

Käymme kurssilla läpi klassisen pilateksen mattosarjan alkeistason ja tutustumme studion pilates-laitteisiin (mm. pilates reformer, spine corrector, pilates stick, power circle). Kurssilla syvennytään Pilates-metodiin ja sen periaatteisiin: hallintaan, keskittymiseen, keskikehon käyttöön, hengitykseen, täsmällisyyteen ja liikkeen virtaukseen.

Kurssi sopii erityisen hyvin lajista kiinnostuneille sekä ihmisille, joilla on vaivoja esimerkiksi selän kanssa tai jotka synnytyksen jälkeen haluavat vahvistaa vatsan ja lantion lihaksia.

Aikataulu: keskiviikkoisin klo 17-18 (14.11. ei tuntia)
Kesto: 6 x 1 h
Hinta: 75 € tai 6 tuntia 10 kerran kortilta
Ryhmäkoko: max. 6 osallistujaa 

fiFinnish
fiFinnish