Tulevat kurssit ja workshopit

AcroYoga Workshop

Aikataulu: sunnuntaina 10.3.2019
Klo 14.30-16.30 (17.00)
Taso: keskitaso (käy myös aloittelijoille, mikäli perusliikkeet ovat hallussa)
Hinta: 25 € (opiskelijat 22 €)
Ryhmäkoko: max. 12 osallistujaa
Vetäjät: Maiju Tanttari ja Linda Szöke

Acrojooga on pariakrobatiaa ja joogaa yhdistävä laji, jossa liikkeet suoritetaan toisen ihmisen kannattamana ja tukemana. Omaa paria ei tarvita, sillä vaihtelemme pareja workshopissa. Luvassa on erilaisia washing machine -liikkeitä Maijun ja Lindan kanssa! 

Maiju löysi acrojoogan pari vuotta sitten ja siitä lähtien hän on harrastanut acroilua intensiivisesti. Maiju on kiertänyt workshopeja pääasiassa Euroopassa, ja ohjaajakoulutuksen hän on suorittanut Torontossa David Ungin (Super Dave) ohjauksessa. Maiju asuu vakituisesti Maltalla ja kutsuu sinne opettajakollegoitaan mm. Euroopasta, Amerikasta ja Lähi-Idästä ohjaamaan workshopeja kanssaan ja kehittämään myös omaa osaamistaan. 

Pilates Basic 1 -kurssi

Seuraava: 11.3.-15.4.2019

Käymme kurssilla läpi klassisen pilateksen mattosarjan alkeistason ja tutustumme studion pilates-laitteisiin (mm. pilates reformer, spine corrector, pilates stick, power circle). Kurssilla syvennytään Pilates-metodiin ja sen periaatteisiin: hallintaan, keskittymiseen, keskikehon käyttöön, hengitykseen, täsmällisyyteen ja liikkeen virtaukseen.

Kurssi sopii erityisen hyvin lajista kiinnostuneille sekä ihmisille, joilla on vaivoja esimerkiksi selän kanssa tai jotka synnytyksen jälkeen haluavat vahvistaa vatsan ja lantion lihaksia.

Aikataulu: maanantaisin 19.30-20.30
Kesto: 6 x 1 h
Hinta: 75 € tai 6 tuntia 10 kerran kortilta
Ryhmäkoko: max. 6 osallistujaa 

AcroYoga Basic -lyhytkurssi

Aikataulu: Seuraavaa suunnitellaan
Taso: aloittelija
Hinta: 25 € / päivä tai 45 € koko viikonloppu (opiskelijat 20 €/40 €)
Ryhmäkoko: max. 12 osallistujaa

Vetäjät: Linda Szöke ja Sami Huhtakallio

Acrojooga on pariakrobatiaa ja joogaa yhdistävä laji, jossa iikkeet suoritetaan toisen ihmisen kannattelemana ja tukemana. 

Tällä lyhytkurssilla käymme läpi acrojoogan perusteet ja tutustumme perustason liikkeisiin ja asentoihin, joista myöhemmässä vaiheessa rakennetaan flow-sarjoja. 

Kurssi sopii aloittelijoille, jotka eivät ole kokeilleet acrojoogaa aiemmin tai joilla on jo hieman tuntumaa lajiin. Omaa paria ei tarvita, sillä vaihtelemme pareja workshopissa. 

Pilates Basic 2 -kurssi

Seuraava: 6.5.–27.5.2019

Kurssilla syvennetään Pilates Basic 1 -kurssilla saatua tietoa ja taitoa Pilateksen kokonaismetodista. Liikkeet tehdään Pilates Reformer ja Pilates Stick -laitteilla. Näin harjoittelusta saadaan entistäkin monipuolisempaa ja syvempää, ja ymmärrät paremmin Pilates-metodin kokonaisuutta.

Ennen kurssille tuloa kannattaa käydä Pilates Basic 1 -kurssi, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti harjoituksista.

Aikataulu: maanantaisin 19.30–20.30
Kesto: 4 x 1 h
Hinta: 100 €
Ryhmäkoko: max. 6 osallistujaa

fiFinnish
fiFinnish