Tulevat kurssit ja workshopit

AcroYoga Workshop

Aikataulu: sunnuntaina 9.6.2019
Klo 13.30-16.00
Taso: perusteet oltava hallussa
Hinta: 25 € (opiskelijat 22 €)
Ryhmäkoko: max. 12 osallistujaa
Vetäjät: Linda Szöke ja Sami Huhtakallio

Luvassa on AcroYoga Montreal -tyylisiä liikkeitä ja paljon inversioliikkeitä! Linda ja Huhtis ovat molemmat harrastaneet monipuolisesti eri lajeja sekä tanssineet pitkään. Workshopissa tullaan yhdistämään liikesarjoihin myös tanssillisia elementtejä.

Omaa paria ei tarvita, sillä vaihtelemme pareja workshopissa. Pääasia heti turvallisuuden jälkeen on hauskanpito!

Linda on valmistunut AcroYoga Montreal -tyylin koulutuksesta. Hän on myös opiskellut Helsinki AcroWeek:stä tunnettujen Jill Campbellin ja Heidi Blaisin alaisuudessa sekä acrojoogan perustaneiden Jessie Goldbergin ja Eugene Pokun alaisuudessa. 

Huhtis on harrastanut jo muutaman vuoden ajan acrojoogaa intensiivisesti. Sen lisäksi hän on tankotanssin MM-hopeamitalisti ja yleensä kävelee käsillään suunnittelemassa seuraavia seikkailuja.

Pilates Basic -kurssi

Seuraava: Syksyllä

Käymme kurssilla läpi klassisen pilateksen mattosarjan alkeistason ja tutustumme studion pilates-laitteisiin (mm. pilates reformer, spine corrector, pilates stick, power circle). Kurssilla syvennytään Pilates-metodiin ja sen periaatteisiin: hallintaan, keskittymiseen, keskikehon käyttöön, hengitykseen, täsmällisyyteen ja liikkeen virtaukseen.

Kurssi sopii erityisen hyvin lajista kiinnostuneille sekä ihmisille, joilla on vaivoja esimerkiksi selän kanssa tai jotka synnytyksen jälkeen haluavat vahvistaa vatsan ja lantion lihaksia.

Aikataulu: maanantaisin 19.30-20.30
Kesto: 6 x 1 h
Hinta: 75 € tai 6 tuntia 10 kerran kortilta
Ryhmäkoko: max. 6 osallistujaa 

AcroYoga Basic -lyhytkurssi

Aikataulu: Seuraavaa suunnitellaan
Taso: aloittelija
Hinta: 25 € / päivä tai 45 € koko viikonloppu (opiskelijat 20 €/40 €)
Ryhmäkoko: max. 12 osallistujaa

Vetäjät: Linda Szöke ja Sami Huhtakallio

Acrojooga on pariakrobatiaa ja joogaa yhdistävä laji, jossa iikkeet suoritetaan toisen ihmisen kannattelemana ja tukemana. 

Tällä lyhytkurssilla käymme läpi acrojoogan perusteet ja tutustumme perustason liikkeisiin ja asentoihin, joista myöhemmässä vaiheessa rakennetaan flow-sarjoja. 

Kurssi sopii aloittelijoille, jotka eivät ole kokeilleet acrojoogaa aiemmin tai joilla on jo hieman tuntumaa lajiin. Omaa paria ei tarvita, sillä vaihtelemme pareja workshopissa. 

Pilates Reformer -kurssi

Seuraava: Syksyllä

Kurssilla syvennetään Pilates Basic 1 -kurssilla saatua tietoa ja taitoa Pilateksen kokonaismetodista. Liikkeet tehdään Pilates Reformer ja Pilates Stick -laitteilla. Näin harjoittelusta saadaan entistäkin monipuolisempaa ja syvempää, ja ymmärrät paremmin Pilates-metodin kokonaisuutta.

Ennen kurssille tuloa kannattaa käydä Pilates Basic 1 -kurssi, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti harjoituksista.

Aikataulu: maanantaisin 19.30–20.30
Kesto: 4 x 1 h
Hinta: 100 €
Ryhmäkoko: max. 6 osallistujaa

fiFinnish
fiFinnish