Keho haltuun klassisen pilateksen ja acrojoogan avulla

pilates kurssi

Pienet ryhmäkoot

Haluamme, että jokainen osallistuja saa treenistä irti mahdollisimman paljon. Tunnit ja workshopit ohjaa koulutettu ohjaaja, joka auttaa tekemään liikkeet alusta loppuun huolellisesti ja oikein.

Pienryhmissä kaikilla on riittävän tilan lisäksi myös mahdollisuus saada henkilökohtaista huomiota ja apua liikkeisiin. Laadun varmistaaksemme kaikille tunneille ja workshopeille tulee varata paikka.

IMG_9997-65

Monipuolinen treeni

Harjoitteet tehdään pääsääntöisesti oman kehon painoa hyödyntäen. Pilatestreeniin vaihtelua ja tehoa saadaan erilaisilla laitteilla, esimerkiksi Pilates Reformer -laitteella. 

Pienryhmissä toteutettavat pilates- ja acrojooga-tunnit on jaettu kahteen vaikeustasoon, joiden sisältö toteutetaan joustavasti osallistujien tasoa ja toiveita kuunnellen. 

acrojooga workshop 1

Lisätehoa treeniin

Jos arjen lomassa tehty perustreeni ei enää riitä, uutta virtaa ja puhtia pilates- ja acrojoogatreeneihin saat myös workshopeilla!

Järjestämme säännöllisesti pilates- ja acrojoogaworkshopeja, joiden teemat ja ohjaajat vaihtelevat. Ilmoitamme uusista workshopeista aina verkkosivujemme lisäksi myös Facebookissa ja Instagramissa.

fiFinnish
fiFinnish