Tule mukaan Wasa Upin ekoihin pikkujouluhippaloihin

lauantaina 14.12.
kello 12–20

Pikkujoulut ovat kaikille avoimet, ja Wasa Upin jäsenille on lisäksi luvassa pikkujoulupaketti. Ohjelma sisältää mm. kilpailuja, joten boulderalueet ja OCR-alue ovat varatut kilpailuja varten klo 12.00-17.30 saakka. Köysiseinät sekä köysiseinien puoleinen sivu boulderointialueen keskellä olevasta ”tatista” ovat vapaasti kiivettävissä myös kilpailujen ajan.

Päivän ohjelma

Rennot kiipeilykisat klo 12-15

Kaikki kiipee ja pitää hauskaa siinä samalla! Leikkimielisessä kisassa on omat luokat junioreille (alle 18-vuotiaat), aikuisille ja senioreille (+50-v), ja luokkien voittajat saavat mainetta, kunniaa ja ylläripalkinnon. Kaikkien kisoihin osallistuneiden kesken arvotaan myös lahjakortteja!

OCR-kilpailut klo 15.30-17.30

Pistä OCR-taidot testiin ja vedä OCR-rata läpi mahdollisimman nopeati! Voit osallistua yksin tai yhdessä parin kanssa, ja myös ilman ajanottoa, jos tahdotte. Kilpailuun ilmoittaudutaan paikan päällä, ja ensimmäiset 20 osallistujaa ehtivät mukaan! Nopeimmat saavat mainetta, kunniaa ja ylläripalkinnon, ja kaikkien kisoihin osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortteja. Osallistujan on oltava vähintään 15 vuotta täyttänyt.

Näytökset

  • Acroyogashow klo 15.00-15.30: Lindan, Huhtiksen ja Timon huikea näytös
  • Poishow klo 17.30-18.00: Ohjelman kruunaa Sampan tulishow

Normaalit sisäänpääsyhinnat: 16 € kertakäynti / jäsenille ilmainen.

Tervetuloa!