WUP15

Team building: out of corona edition

Aika siirtyä eteenpäin ja ryhtyä korjaamaan koronan jälkiä! Pandemia ja sen tuoma etätyö ovat lisänneet stressiä ja liikkumattomuutta, ja yhteys työtovereihin ja tiimityö ovat kärsineet. Nyt siis takaisin liikkeelle ja pitämään hauskaa yhdessä – siitä meillä tiiminrakennuksessa on kyse!

Team building: out of corona edition on Amazing race -tyyppinen, pelillistetty ralli, jossa osallistujat suorittavat tiimeissä erilaisia rasteja. Kisan ranking-listasta voit tarkistaa tulokset!

Tätä se tarjoaa: 

1) Hauskaa kaikille! Naurua riittää niin rauhallisille tuumijoille kuin vauhdikkaille sprinttereille.
2) Kehittää ongelmanratkaisua ja liikuttaa, mutta ennen kaikkea tuo ihmiset yhteen ja kasvattaa luottamusta.
3) Soveltuu kaikille, oli kyse sitten sohvaperunasta, himourheilijasta tai vaikka liikuntarajoitteisesta.

Rastit rakennetaan tarpeidenne mukaan. Mukana on sekä rauhallisempia klassikoita maanpinnalla että Wasa Upin erikoisuudet, joista asiakkaamme ovat pitäneet ja joita suosittelemme:

–  ”Get Out” on kiipeilyllinen pakopeli, joka kehittää loogista ongelmanratkaisua ja tiimin sisäistä luottamusta. Mahdollistaa hyvinkin eri kuntoisten ja myös korkeita paikkoja kammoavien osallistujien merkityksellisen osallistumisen. Hiuksia nostattava kaikille, mutta toteutetaan koulutetun kiipeilyohjaajan valvonnassa.

–  ”Next Level” on OCR:ään pohjautuva tasohyppely/puzzle, joka kehittää tiimin viestintää ja luovaa ongelmanratkaisua. Kuten edellä, mahdollistaa eri tasoisten liikkujien yhteistoiminnan kunkin omalla vahvuusalueella.

Yhdistettävissä myös sauna ja ruokailu! 

Hinta

49 €

Kieli

Suomi, ruotsi ja/tai englanti osallistujien mukaan

Kesto

1,5-2,5 h

Varaukset ja kysymykset:

Johannes@wasaup.fi
050 543 3947

Yhdistä tämä lisäpalvelu näihin paketteihin: