wasaup_acroyoga_montreal1

AcroYoga Montreal Workshop

Luvassa on AcroYoga Montreal -tyylisiä liikkeitä ja paljon inversioliikkeitä! Omaa paria ei tarvita, sillä vaihtelemme pareja workshopissa. Workshopien sisältö vaihtelee – päivitetyn sisällön voit lukea varauskalenterista, kun workshop on tulossa.

Ohjaajana workshopeissa toimii Linda, joka on valmistunut AcroYoga Montreal -tyylin koulutuksesta. Hän on myös opiskellut Helsinki AcroWeek:stä tunnettujen Jill Campbellin ja Heidi Blaisin alaisuudessa sekä Montreal-tyylin perustaneiden Jessie Goldbergin ja Eugene Pokun alaisuudessa.

Apuohjaajina toimivat myös Huhtis ja Timo. Huhtis on harrastanut jo muutaman vuoden ajan acrojoogaa intensiivisesti. Sen lisäksi hän on tankotanssin MM-mitalisti ja yleensä kävelee käsillään suunnittelemassa seuraavia seikkailuja. Timo on harrastanut yli 7 vuotta astangajoogaa intensiivisesti ja lisäksi rakastaa nostella painoja. Ei väliä, onko se rautaa, oma paino vai ihmisiä – kaikki menee pään yli.

Lisäksi workshopeissa voi olla vierailevia ohjaajia ympäri Suomea ja maailmaa. Ohjaajat ilmoitetaan aina kunkin workshopin kuvauksessa.

Hinta

49 € (jäsenhinta 25 €)

Taso

Kaikille

Kieli

Suomi tai englanti osallistujien mukaan

Kesto

3 h

Ryhmäkoko

12

Ohjaaja

Linda Szöke Sami Huhtakallio Timo Kortet

Workshopin vaatimukset

Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias (tai vähintään 15-vuotias huoltajan allekirjoittamalla luvalla).

Saatat olla kiinnostunut myös näistä