Wasa Up

Liikuntaa, jossa on sisältöä

Wasa Up on yritys, joka sai inspiraationsa Vaasan kiipeilyseuran jäsenten riveistä. Kukin oli tahoillaan jo pitkään ikävöinyt kiipeilykeskusta, kunnes joku vihdoin sanoi sen ääneen. “Perustetaan oma kiipeilykeskus”. 

Oikea porukka löytyi heti, ja keskusta lähdettiin työstämään tarmolla. Haluttiin perustaa kiipeilykeskus, joka keskittyisi luonnollisesti liikuttaviin lajeihin. Sellaisiin, joissa aktivoituu myös ajatus eikä homma perustu monotoniseen toistoon. Halusimme yhdistää liikunnan, hauskuuden ja ongelmanratkaisun. 

Wasa Upin toiminta käynnistyi tammikuussa 2018 pilateksen ja acrojoogan voimin, ja huhtikuussa päästiin jo ohjaamaan ensimmäisiä kiipeilyryhmiä Vaasan vesitornin seinillä. Vielä ollaan kahdessa tilassa, ja seuraava askel olisikin löytää tila, jossa saataisiin koko paketti saman katon alle. 

Johannes Sumuvuori
Toimitusjohtaja

Johannekselle kiipeily on tavoitteellista himoharjoittelua, puoli elämää ja loputtoman viisastelun lähde: “Kiipeily on opettanut minulle kaksi asiaa. Mielellä ja keholla ei ole rajaa, ne ovat sama asia, eikä suurimpiin saavutuksiin ylletä milloinkaan yksin.”

Kielet: suomi, englanti, ruotsi

Stefan Törnqvist
Kiipeilyohjaaja

Stefan on ikinuori, ikiliikkuja ja iki-iloinen kiipeilijä. Uteliaisuus vetää miestä kokeilemaan aina kaikkea uutta vähintään kerran, ja kiipeily vei mennessään heti ensimmäisestä noususta lähtien.

Kielet: ruotsi, suomi, englanti

Maria Sumuvuori
Markkinointi ja viestintä

Maria on jokapaikan arkinen hyötyliikkuja, joka tekee sitä, mikä on kivaa – eli palloilee tällä hetkellä vesitornin ja studion välillä milloin treenaamassa, milloin napsimassa markkinointia varten uutta todistusaineistoa.

Kielet: suomi, englanti, ruotsi

Linda Szöke
Pilates- ja acrojoogaohjaaja

Linda roikkuu pää alaspäin milloin kivistä ja kiipeilyseinästä, milloin ihmisistä ja pilateslaitteista. Lindan mielestä kiva liikunta tarvitsee niin isojen, kuin syvienkin lihasten hyvän kunnon – ja kaikki kiva pitää ihmisen nuorena.

Kielet: suomi, englanti, unkari

Sami "Sampa" Järvimäki
Kiipeilyohjaaja

Sampan löytää sieltä, missä on korkeita paikkoja – myös töissä. Ja kun mies ei ole töissä, hän valloittaa vuoria ja jäätiköitä. Jos komeimmat reissumaisemat laitetaan vertailuun, Sampa vetää kirkkaasti kärjessä.

Kielet: suomi

Sami "Huhtis" Huhtakallio
Acrojooga-apuope

Mitäpä Huhtis ei harrastaisi. Kiipeily, pilates, acrojooga, tankotanssi, telinevoimistelu, melonta… Ja kun mies on vapaalla harrastuksista, se kävelee käsillään ja suunnittelee seuraavia seikkailuja.

Kielet: suomi, englanti

Tiedätkö meille sopivan tilan?

Saa vinkata! Toiminta on tällä hetkellä jakaantunut kahteen tilaan, sillä sitä oikeaa tilaa keskusten perustamiseksi ei ole vielä löytynyt. Etsimme Vaasan keskustan tai Palosaaren nurkilta tilaa, jossa on pinta-alaa vähintään 400 neliötä ja korkeutta 10 metriä. 

Otamme ilolla kaikki vinkit vastaan osoitteeseen info@wasaup.fi

fiFinnish
fiFinnish