KIIPEILY

Seinäkiipeily on hyvä harrastus kaiken tasoisille liikkujille. Köyden varassa on helppo kokeilla omia kykyjä ja kehon rajoja. Ensimmäinen kiipeilykerta korkealla seinällä saattaa jännittää, mutta tunne helpottaa toiston myötä. 

Kiipeillessä on hyvä olla vaatteet, jotka joustavat ja joissa jalat ja kädet pääsevät vapaasti liikkumaan. Esimerkiksi urheiluvaatteet sopivat loistavasti. Lämpötila vesitornin sisällä on sama kuin ulkona. 

Kiipeily on tilastollisesti paljon turvallisempaa kuin sauvakävely, tykkää toimitusjohtajamme Johannes sanoa. Vesitornin kiipeilylaitteet kestäisivät vaikka aikuisen virtahevon painon, ja kaikki laitteet aina valjaita ja käysiä myöden tarkistetaan säännöllisesti. Ennen kiipeämistä ohjaaja aina varmistaa, että asiakas on kunnolla valjaissa. 

Omia eväitä saa ottaa mukaan. Rasvaiset eväät, kuten sipsit ja suolapähkinät, pyydämme kuitenkin jättämään pois, sillä rasvaiset sormet tekevät otteista liukkaat. 

Aikuinen asiakas saa kokeilla varmistamista, kun paikalla on sertifioitu kiipeilyohjaaja. Hän opettaa varmistamisen perusteet, tarkistaa laitteet ja valvoo varmistamisen turvallisuutta koko kiipeilysuorituksen ajan. Sertifioitu kiipeilyohjaaja on paikalla sopimuksen mukaan, joten kerro jo kiipeilyaikaa varatessasi, että päivänsankari haluaisi kokeilla varmistamista. 

PILATES

Klassinen pilates sopii kaiken tasoisille harrastajille. Pilateksen avulla voidaan esimerkiksi kuntouttaa kipeää selkää, vetreyttää istumisesta jumahtanutta kehoa tai parantaa aktiiviliikkujan tukilihaksistoa ja ehkäistä urheiluvammoja. 

Joustavat ja hengittävät. Tunneilla tulee kuuma, ja liikkeitä tehdään kaikkia liikeratoja hyödyntäen. 

ACROJOOGA

Acrojooga sopii kaikille, jotka kaipaavat vaihtelevaa ja kehoa monipuolisesti haastaa treeniä. Pohjakuntoa on hyvä olla – jos sinulla on ongelmia esimerkiksi polven, olkapään tai selän kanssa, suosittelemme juttelemaan ensin ohjaajan kanssa. Et kuitenkaan tarvitse kokemusta itse acrojoogasta saati joogasta tai akrobatiasta. 

Joustavat ja hengittävät. Tunneilla tulee kuuma, ja liikkeitä tehdään kaikkia liikeratoja hyödyntäen. 

Et tarvitse, mutta voit toki tulla esimerkiksi kaverin ja puolison kanssa. Tunneilla vaihdellaan ryhmiä ja rooleja, jotta kaikki pääsevät kokeilemaan mahdollisimman monipuolisesti. 

YLEISTÄ

Studiolla on unisex-pukuhuone, jossa voi vaihtaa vaatteet ennen treenejä ja niiden jälkeen. Myös studion vessaa voi käyttää vaatteiden vaihtamiseen. Suihkua studiolla ei ole. 

Vesitornilla ei ole pukuhuonetta. Vaatteiden vaihtamiseen voi käyttää vesitornin pohjakerroksessa olevaa vessaa. 

Studiolla tai vesitornilla ei ole omia parkkipaikkoja. Auton voi siis pysäköidä kaduille ja yleisille parkkialueille niiden omien rajoitusten mukaisesti. 

Wasa Upilla ei tällä hetkellä ole toimistoa, sillä tilamme ovat avoinna vain ryhmien ja tuntien ajan. Kysymysten ilmaantuessa kannattaa siis ottaa yhteyttä suoraan meihin. 

fiFinnish
fiFinnish